Quote:
Originally posted by AWE
sabb που μας το παιζεις και πανοραμιξ της ασθενειας, τα χρονια ασθενειας που εχει ο καθενας στην πλατη του, του δινουν και μπονους? συγνωμη,αλλα δεν το ηξερα,αφου το εμαθα απο εσενα τωρα,μπορουμε να σε ανακυρηξουμε και αρχηγο και εμεις οι υπολοιποι που ακομα δεν ειχαμε γεννηθει οταν εσυ αρρωσταινες (τρομερο επιχειρημα) να μην ξαναποσταρουμε ποτε. αν θες να ξερεις sabb τον αγωνα εναντια στο κρατος της καταστολης και στα οσα συμβαινουν,οπως αυτο που συναιβει με το ατυχο παλικαρι, θα επρεπε να τον κανουμε εδω και χρονια και δεν πρεπει να πεθανει ακομα ενα παιδια για να βγουμε σε δρομους και φορουμ και να φωναζουμε και να διαμαρτυρομαστε. τοσο καιρο τι εκανες? εβγαζες ποστ για το ποσο μαλακες ειναι μπατσοι? Ο Χ Ι
τωρα που πεθανε ΑΚΟΜΑ ενας αθωος, βγαινει ο καθε πικραμενος σε φορουμ,ραδιοφωνα,τηλεορασε ις και λεει τα ιδια
το ποσο λυπαται και το ποσο κακο ειναι το κρατος
σοβαρα? και τοσο καιρο τι κανατε ολοι εσεις ρε? σας σιχαθηκα ολους εσας που βγαινετε παντου
και λετε τα ιδια και τα ιδια ΚΑΘΕ φορα ΑΦΟΥ γινει το κακο
και πιστευετε οτι εχετε κανει και το καθηκον σας σαν ηθικοι και καλοι πολιτες
ονειρα γλυκα
συνεχιστε να ξυπνατε, καθε φορα αφου γινει το κακο, και αφηστε αλλους να πολεμουν καθημερινα για την κατασταση του κρατους
Εσύ μη λυπάσαι καθόλου γι\' αυτά που συμβαίνουν...Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο ? Μπράβο σου...Μια και το γεγονός που αυτές τις ημέρες για μένα δεν μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας αν μας γουστάρει ή οχι η γκόμενα ή ο γκόμενος, αν θα πάρουμε το τάδε ή το δείνα φάρμακο για να γίνουμε καλά, αν έχουμε πρόβλημα με τους γονείς μας ή όχι, αν το νύχι του δεξιού ποδιού είναι κατά τι μεγαλύτερο από το διπλανό του , έχω το δικαίωμα να λυπάμαι , να οργίζομαι, να θυμώνω, να διαδηλώνω , να καταθέτω ό,τι αισθάνομαι, είτε το θέλεις ή όχι για τον αναίτιο θάνατο ενός αθώου παιδιού που είναι κοντά στην ηλικία του δικού μου παιδιού..Και κυρίως , αυτό το τόπικ είναι η δική μου αυτοκριτική και οφείλεις να την σεβαστείς..Αν όχι , κάνε ένα τόπικ για το \"μια ωραία πεταλούδα\" κι άντε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου...Στην επικαιρότητα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα κι αν εσένα πια δεν σ\' αγγίζουν γιατί τα έχεις εμπεδώσει προ πολλού, άσε μας εμάς τους άλλους ή όποιους εξ αυτών θέλουν , να ανακαλύπτουν τη δική τους Αμερική...