Θέλω να ξεπεράσω έναν άνθρωπο που έχω κάνει ΘΕΟ!
Καλησπέρα σε όλους,
αυτές τις μέρες χώρισα με τον σύντροφό μου με τον οποίο είχα σχέση τα 3 τελευταία χρόνια.
Συζούσαμε τους τελευταίους 8 μήνες
Αρραβωνιαστήκαμε προ 4 μηνών.
Είχα παράπονα ότι δεν επιδίωκε να βρισκόμαστε πιο συχνά. Τον απασχολούσε άπειρες ώρες η δουλειά του. (Ταβέρνα των γονιών του με κουμανταδόρο τη μάνα του)
Εκείνος ισχυριζόταν πάντα ότι δε μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Μου ζητούσε να κάνω υπομονή και πως τα πράγματα τα φτιάξουν όταν συμβεί το ένα ή όταν γίνει το άλλο.
Εμένα όλα αυτά μου φάνταζαν μακρινά. Ένιωθα εγκατάλειψη, πως έρχομαι σε δεύτερη μοίρα στη ζωή του, πως δεν έχω για κείνον την αξία που έχει εκείνος για μένα.
Όλη αυτή η ένταση ξέσπασε, τσακωθήκαμε, ειπώθηκαν λόγια πικρά και από εκείνον και από εμένα.
Τώρα προσπάθώ να μαζεψω τα κομμάτια μου. Ξέρω πως με αγαπάει αλλά μάλλον όχι αρκετά ώστε να προσπαθήσει για εμάς. Εγώ ακόμα και τώρα του τηλεφωνώ καμιά φορά, κλαίω, τον παρακαλώ να προσπαθήσει, να μην αφήσει αυτό που είχαμε χωρίς να δώσει μάχη για εμάς.
Εκείνος κλαίει μαζί μου και λέει πως δε θέλει να με έχει άλλο στο περίμενε γιατί κακοπερνάω, πως δε μπορεί να μου προσφέρει αυτά που θέλω για να είμαι ευτυχισμένη και πως πρέπει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Χθες μου είπε πως μάλλον δεν ένιωθε πολλά για μένα τελικά ξέρω όμως πως το είπε υποτίθεται για να με βοηθήσει να τον ξεπεράσω.
Ολο αυτό με προσβάλλει, θα ήθελα να είχα την δύναμη να του αρνηθώ τα πάντα και να μην ξανασηκώσω το ρημάδι το τηλέφωνο. Ξέρω πως ΑΝ κάνει την παραμικρή κίνηση να με ξαναφέρει κοντά του θα τρέξω ( το κακό είναι ότι μάλλον το ξέρει και αυτός )
Δε θέλω να εξαρτώμαι συναισθηματικά τόσο από έναν άνθρωπο. Δε θέλω να ξαναγαπήσω κανέναν αν αυτό λέγεται πόνος της αγάπης.
Νιώθω προδομένη, δε θέλω να συνεχίσω, δε θέλω να προσπαθήσω για τίποτα πια, δε θέλω να ξανασχοληθώ μαζί του αλλά από την άλλη ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη του.
Πως θα βγώ από εδώ;
Είμαι απελπισμένη...