Έντονη κούραση μετα τον ύπνο.
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση μονο θέλω να κανω γιατι εχω καταντήσει κουραστικός πιστεύω. Σας εχει τύχει ποτε να ξυπνάτε και να ειστε κουρασμενος; Σαν να σας έχουν χτυπήσει τα πόδια όλο το βραδυ η σαν να παίζατε μπάλα την προηγούμενη μερα αλλα χωρίς να κάνατε κατι ιδιεταιρο. Σημερα μολις ξύπνησα ένιωσα αυτο το πράγμα πολυ έντονα όχι μονο στα πόδια αλλα γενικά. Έπειτα ενα βάρος στο στήθος και μια αίσθηση οτι θα ερθει έντονη ταχυπαλμία. Ενα περίεργο συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω αλλα το καταλαβαίνεις οτι θα ερθει. Πηγα γιατρο ολα καλα και καρδιολογικές εξετάσεις και αιματολογικές. Τωρα όμως ξύπνησα ετσι και δεν ειναι πρώτη φορα. Θέλω να μου πείτε αν εχετε παρόμοια εμπειρία και αν ξέρετε κατι να μου πείτε τι μπορεί να φταίει. Η στάση σώματος στον ύπνο; Άγχος; Κατι αλλο; Πραγματικά αυτο που με ανυσιχει ειναι οτι ξερω οτι θα με πιασει η κακή ταχυπαλμία Ειδικα αν σηκωθώ και τοτε δεν θα ξερω παλι τι να κανω. Ο γιατρος μου ειπε πως αν με ξαναπιάσει να παω έκτακτα για καρδιογράφημα μηπως και πιασει κατι την ωρα της ταχυπαλμιας αλλιώς δεν ξερω.. να κάτσω να ηρεμήσω; Αλλα πως όταν σε πιάνει κατι τέτοιο; Ειναι πολυ δύσκολο παιδιά Ειδικα όταν εχεις αυτή την αίσθηση και το ξερεις γιατι δεν ειναι πρώτη φορα που θα το πάθω. Τωρα δεν εχω σηκωθεί απο το κρεβάτι μονο όταν πηγα να πλυθώ κτλ. Αυτο το αίσθημα ειναι περίεργο και σε τρομάζει αλλα προσπαθώ να το παρω χαλαρά! Ευχαριστω εκ των προτέρων!