Quote:
Originally posted by lua
Συγνώμη για τα πολλα λογια που θα ακολουθήσουν.
Σχεδόν πάντα οσο με θυμάμαι ήμουν low-profile (σε διαθεση) άτομο, αλλα εδω και 2 χρόνια περίπου (απο τοτε που τελείωσα το σχολείο) νιώθω μια ψυχική δυσφορία, αισθήματα απαισιοδοξίας, λύπης, οτι δεν μπορώ να κάνω τπτ στην ζωή μου. Παρόλα αυτα ομως υπήρχαν και υπάρχουν περιόδοι (μικροί περιόδοι 2-5 ημερών) που νιώθω οτι ειμαι εντάξει και δεν εχω τίποτα, και σε αυτές τις περιόδους ομως μεσα σε μία μέρα θα με πιάσει παλι το ψυχικοδυσφορικοαπαισιοδοξ ο μου. Επίσης τον τελευταίο χρόνο εχω αρχίσει και συναναστρέφομαι με άτομα που δεν γουστάρω πολυ και γενικα κανω πραγματα που δεν γουσταρω (ειμαι σε συγκροτημα που δεν γουσταρω, ειχα αρκετες κοπελες που δεν γούσταρα, κανω sex με κοπελες που δεν γουστάρω, φιλους που δεν γουστάρω), πραγματα τα οποια αρχισα και δεν εχω την δυναμη να τους βαλω ενα τέλος. Συνηθίζω να παίρνω οτι ουσια/φαρμακο πεφτει στα χερια μου (η το ρίχνω εγώ) οπως αλκοολ, ποικίλης φύσεως ναρκωτικα, αντικαταθλιπτικα, ηρεμιστικα/αγχολυτικα (ακομη και αντιισταμινικα) και γενικώς οτι εν δυναμει εχει recreational potential. Τέλος πριν μερικες εβδομάδες σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κατασταση εκανα απόπειρα αυτοκτονίας (γενικα ανα περιόδους είχα σκέψεις περι αυτοκτονίας).
Δεν αντέχω αλλο τους γονείς μου (θεωρητικά ειναι φυσιολογικοί, απλα δεν τους αντέχω αλλο). Στην ζωή μου υποτίθεται πως σπουδάζω αλλα εχω καιρο να πατήσω στην σχολή μου (πανω απο χρόνο) καθώς περυσι υποτίθεται πως εδωσα εξετάσει για καλών τεχνών (και πήρα πουλο φυσικά).
Ασχολούμαι παρα πολυ με το ιντερνετ και μαρεσει να διαβαζω για ψυχολογικα/ψυχιατρικα/νευροεπιστημονικά θεματα και ετσι εχω καταλήξει σε 2 πραγματα:
είτε πασχω απο κατι (ισως μανιοκαταθλιψη ή καλύτερα recurrent brief depression (κατα το ICD-10 και αρχές μεταιχμιακής διαταραχής πρωσοπικότητας) ή θελω τοσο πολυ να πασχω απο κατι που προσπαθώ να βρίσκω διαταραχές και να ταυτίζομαι με αυτές. Συγκεκριμένα η πρώτη εκδοχή μοιάζει σωστη κατα το πιο μεγαλο διάστημα της σύντομης ζωής μου αλλα τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα κάπου-κάπως θα σκεφτω \"ρε μαλακα εαυτέ δεν έχεις τίποτα\"
Μπορείτε να με βοηθήσετε κάπως?
Αγαπητέ μου φιλε!!!