Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ και θέλω και εγώ τη βοήθεια σας και τις συμβουλές σας στη δικιά μου περίπτωση.
Πριν 6 μήνες γνώρισα ένα κορίτσι. Το κορίτσι αυτό ήρθε στη ζωή μου σε μία δύσκολη περίοδο μετά απο χωρισμό λόγω απιστίας. Δεθήκαμε πολύ και ήμασταν απο την αρχή πολύ ειλικρινής ο ένας με τον άλλον, περνούσαμε όμορφα και οι δύο και φαινόταν.
Πέρασε ο καιρός και λόγω υποχρεώσεων και άγχους η κοπέλα άλλαξε συμπεριφορά, δεν βρισκόμασταν τόσο συχνά αλλά κατανοούσα τη κατάσταση και το φόρτο εργασίας που είχε. Συνέχεια όμως τη ρωτούσα αν έχει συμβεί κάτι που δεν μου λέει και αν είμαι εγώ το πρόβλημα. Άρχισα να αμφιβάλλω και να αμφισβητώ τα όσα μου έλεγε, παρόλο που εξακολουθούσε να δείχνει οτι με θέλει όποτε βρισκόμασταν. Εξακολουθούσε να είναι τρυφερή μαζί μου, ερωτικά τα πηγαίναμε καλα, αλλά όχι με την ίδια συχνότητα. Εν ολίγοις τα πηγαίναμε καλά και εξαιτίας της ανασφάλειας μου πριν λίγες μέρες μου είπε οτι δεν μπορεί να είναι σε μια τέτοια κατάσταση και ότι τη πιέζω. Και ναι, τη πίεζα να βρεθούμε κλπ. Μου είπε ότι δεν της βγαίνει αλλά όποτε θέλω μπορώ να τη πάρω τηλέφωνο. Μια εβδομάδα πριν μου ανακοινώσει το χωρισμό ήμασταν μαζί, περνούσαμε όμορφα και το εξομολογηθήκαμε ο ένας στον άλλον οτι περνάμε όμορφα.
Προφανώς για να γράψω ολόκληρο θέμα στο φόρουμ τη θέλω ακόμα. Τι να κάνω; Τι με συμβουλεύετε; Να ασχοληθώ ή είναι τελειωμένη υπόθεση;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, στη διάθεση σας για διευκρινίσεις!