Originally Posted by
giorgos panou
ευχαριστω για τα καλα σου λογια! η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες μπαινω στο στον δρομο με τις λαθος σκεψεις, οπως τι να ζησω?? η το εχω χασει τοσα πραματα φιλους, νεκρους φιλους, εχω χασει την εμπιστοσυνη απο ανθρωπους, εχω χασει αξιοπρεπεια, εχω χασει λεφτα, εχω χασει τα καλητερα μου χρονια! τι μου μενει πλεον???γιατι να μην χασω κι την ζωη μου να τελειωνει!!
ομως ειτε ειμαι πολυ δυλος να το καμω! ειτε μου εχει μεινει ακομα λιγο τσαμπουκας και απλα δεν θελω να "χασω" να βγω χαμενος απο αυτον τον αγωνα! ως προιν αθλητης ειχα μαθει να αγωνιζομαι μεχρι τελευταιας ανασας και να μην σκεφτομαι ποσωστα επιτηχιας! πλεον, προσπαθω να ζω απλα πραματα, να βρησκω χαρα σε πραματα οπου καπωτες τα θεωρουσα πολυ απλα, πολυ φτηνα και ξενεροτα!! πλεον προσπαθω να ζω οσες μερες μου δωσει ο Θεος, αν κι βλεπω οτι τα τοσα χρονια που εζησα ξεφτυλιζωντας την υγεια μου μαλον ερχετε το πληρωμα του χρονου! αλλα δεν καμω κανενα παραπονο διοτις θα επρεπε να ειχα πεθανει πολλα χρονια πριν, μαλον να ξανα παιθανω αλλα να μην συνελθω! διοτις καπωτες καποιος καλος τραυματοφορεας με ξανα εφερε στην ζωη με ενεση! ειχα παιθανει για λεπτα! κι ξανα ζω!