Καλησπερα παιδια...ειπα κ εγω να παρω δυναμη απο εδω μεσα...οπως κ ολοι ετσι κ εγω πριν 7 χρονια ξεκινησα με μινι καταθλιψη κ ψιλοκρισεις πανικου...εκανα αγωγη με ρεμερον κ ολα επεστρεψαν στα φυσιολογικα...μεχρι πριν ενα μηνα....μαζι με μια λοιμωξη που με ταλαιπωρουσε ενα βραδυ στα ξαφνικα με ελουσε κρυος ιδρωτας ταχυπαλμια ζαλαδες κ ολα τα συναφη....κατεληξα στο νοσοκομειο με ολες τις κλασσικες εξετασεις που εδειξαν οτι δν εχω τπτ....απο εκεινη τη μερα ομως φοβομουν να βγω εξω οχι μην παθω κριση πανικου αλλα επειδη ενιωθα πολυ αδυναμη...το παλεψα ομως κ βγηκα με αποτελεσμα να παθω μια τρελη κριση πανικου στο δρομο...πηγα ξανα στην ψυχιατρο μου ξεκινησα αγωγη με depravix κ αζαπιν κ μου δωσε ζαναξ σε περιπτωση που φοβαμαι να ξαναβγω.. το depravix ομως μου εριξε την πιεση κ πανικοβληθηκα συν τις αναγουλες που μου εκανε κ το κοψα απο την πρωτη μερα...απο εκεινη τη μερα φοβαμαι συνεχεια οτι μου πεφτει η πιεση μιας κ η φυσιολογικη μου ειναι 10 με 6...εδω κ 13 μερες ξεκινησα αγωγη με ζολοφτ το οποιο ξεκινησα τις πρωτες 4 μερες με μισο κ τωρα παιρνω 50mg...στην αρχη ενιωσα πιο γερα τα ποδια μου...εδω κ 10 μερες ομως μου εχει τριπλασιασει το αγχος την ταραχη τον φοβο...κ μονο στη σκεψη οτι θα βγω παθαινω πανικο κ τρεμω με αποτελεσμα να βγαινω μονο με ζαναξ η λεξοτανιλ..αλλα κ απο αυτα δν θελω να παιρνω συνεχεια για να μην γινουν συνηθεια...αυτη μου ειπε να παιρνω οταν εχω ανησυχια...εγω ομως ειμαι ολη μερα ετσι!! Ποτε θα περασουν αυτες οι παρενεργειες δν αντεχω αλλο!!!!