Κλισε ερώτηση:Δείχνει να νιώθει αλλα τελικά "νιώθει;"
Καλησπέρα σας.Το δικό μου το θέμα έχει εφηβικό άρωμα αν και εχω περάσει τα 30.Ξέρω ίσως σε κάποιους φανεί παιδικό ή και χαζό.Παρολαυτά τα προσπερνώ όλα αυτά και μπαίνω στο ψητό.
Μου αρέσει πολύ ενα παιδί που συνανταω στο εταιρικο λεωφορείο πηγαινοντας στις δουλειές μας.Πολύ κλειστό παιδί,αλλά με κλίκαρε πολύ και έτσι αρχίσαμε να κοιταζόμαστε.Ένα πρωί πήρε την απόφαση και μου μίλησε.Με κοιτούσε πολύ τρυφερά στα μάτια και με μεγάλη προσοχή,γελούσε με τη καρδιά του οταν έκανα πλάκα.Μετα χάθηκε.Κάποιες φορές δε μιλούσαμε καν,και μια ενα σαββατόβραδο τον συνάντησα σε μια συναυλία..με είδε απο μακριά και ήρθε μου μίλησε και στάθηκε διπλα μου για λίγη ώρα προσπαθώντας να μου πιάσει τη συζήτηση.Πολύ ντροπαλός μετα απο λίγο αφού και εγώ είχα κομπλάρει,έφυγε.Κάποια στιγμή βρήκα μια αφορμή περί δουλειάς για να τον πλησιάσω και του πρότεινα καφε.Μου απάντησε πολυ ευγενικά λέγοντας μου οτι αυτο το διάστημα πιέζεται πολυ με τη δουλειά και οτι δεν είναι καλα απο χρόνο αλλα θα τα πούμε στο δρόμο.
Τον έβλεπα πολυ αγχωμένο πίστεψα οτι ίσως έχει σχέση και είπα οτι οκ κανω πίσω.
Ομως χτες καθησα διπλα του στο λεωφορειο και με επιασε στη συζητηση χωρις να το περιμενω,και μιλουσαμε για το σκυλο του κλπ...και ντρεποταν.Μου εδειξε φωτογραφιες με το σκυλι,δεν ειδα καμια κοπελα πουθενα ουτε μου ανεφερε κατι σ επληθυντικο,δε μου βγαζει καθολου οτι ειναι απο τους ανθρωπους που θα ειχε κοπελα και θα φλερταρε,φαινεται πολυ ντροπαλος και down to earth.Δε κοιταζει καθολου αλλες κοπελες αλλα εμένα πάντα.Και μου το εχουν πει και οι φιλοι μου.Δε καταλαβαινω ομως γιατι δε βγαινουμε μαζι μια φορα;
Τι μπορει να τον σταματαει;Ο τροπος που με κοιταζει ειναι αγνος και τρυφερος,και πολυ προσεκτικος,φαινεται τοσο τρυφερος ανθρωπος,τοσο γλυκος..Τι να κανω;να δώσω λίγο χρόνο ακόμα;