Έναρξη αντικαταθλιπτικού ΕΝΤΟΝΤΟ ΑΓΧΟΣ
Καλησπερα στην ομάδα. Στο παρελθόν περίπου 2015 είχα περάσει από φάση κατάθλιψης και άγχους είχα κάνει θεραπεία με αντικαταθλιπτικό στην αρχή μου έδωσε cipralex 10mg και βράδυ tritico (mg δεν θυμάμαι )ένιωθα απίστευτο άγχος ότι έχανα το μυαλό μου κτλ το είχα πάρει για 10-13 μέρες και είπα στην γιατρό ότι δεν άντεχα και μου αντικατέστησε σε Effexor 75mg και το βράδυ remeron 15 mg για να με βοηθάει στον ύπνο η σιγά σιγά μου έφυγαν αυτά τα συμπτώματα του έντονου αγχους και συνχισης που είχα και ένιωθα καλύτερα. Η αγωγή κράτησε 2 χρόνια και είχα φτάσει σε σημείο να νιώθω πολύ καλά είχα βρει τον ευατο μου πάλι ένιωθα καλά και όλα οκ
Το τελευταίο διάστημα ένιωθα πάλι κακή διάθεση είχα αϋπνίες έχασα βάρος δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα κτλ
Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε Effexor 37,5 mg για μια βδομάδα και remeron 15 mg καθώς στο παρελθόν με είχε ποιασει
Στην 3η περίπου μέρα άρχισε και με εποιασε έντονο άγχος με κρίσεις πανικού, ένιωθα τα πράγματα ψεύτικα ένιωθα απαθής κάπως σαν ζομπι , ζαλάδες , εμετούς , έχασα βάρος αλλά το χειρότερο είναι ότι νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου νιώθω σύγχυση μέσα στο κεφάλι μου δεν μπορώ να συγκεντρωθώ εύκολα αλλάζει το μυαλό μου σκέψεις πολλές και μερικές φορές φρικαρω γιατι είναι καμένες τύπου γιατί να ζω , κάθομαι σε ένα σημείο και μου φαίνεται ότι είμαι παρατηρητής απλά και δεν νιώθω το σωμα μου και αλλά τέτοια τρέλα που δεν μπορώ να τα περιγράψω πολλές φορές
Άλλες φορές κοιτάω τον ευατο μου στον καθρέπτη και λέω είμαι εγώ αυτός ;
Φοβαμαι μην τρελαθώ έχω φρικάρει τελείως