η μανα μου εναντια στα θελω μου...
καλησπερα σε ολους, καινουργιος εδω. ονομαζομαι κωστης και ειμαι 27 χρονω. 1 οκτωβρη του 18 ηρθε δουλεια και κοριτσι, ενα πολυ σωστο και αγιο κοριτσι απο τα λιγα που σε αγαπουνε και σε στηριζουν για αυτο που εισαι. οπως καταλαβαινετε χαρουμενος εγω ετρεξα να το πω στη μανα μου αρχικα και στα φιλαρακια μου. το κοριτσι ειναι λιγα χρονια μεγαλυτερο μου, δεν ειχα ποτε κολληματα με ηλικιες. η μανα μου αντεδρασε με θυμο... αρνητικα σχολια.. και πολλα αλλα, θαψιμο ως προς το προσωπο της και συνεχιζει εως σημερα μισο χρονο που μαστε μαζι το ιδιο τροπαρι, αλλωτε λιγοτερο αλλωτε περισσοτερο, η ειρωνια ποια είναι τωρα.. δεν εχουν πει τοσους μηνες ουτε μια καλημερα παιδια... εγω σα κωστης στεναχωριεμαι μ αυτα που δεχομαι απο τη μερια της μανας, απο την αδελφη μου που σα νεο κοριτσι θα πρεπε να με υποστηριξει εστω και στο ελαχιστο, αντιθετως λεει ιδια πραγματα και χειροτερα. στην αρχη προτιμουσα να μην αποκαλυψω στη δικια μου τιποτα, καποια στιγμη δεν αντεξα και αναγκαστηκα να της τα πω, να παρει μια γευση που λεμε. στεναχωρεθηκε πικραθηκε κλπ. αναρρωτιοτανε 'τι της εκανα και μου τα κανει αυτα, γιατι αντιδραει ετσι απο τη στιγμη που ο γιος της ειναι χαρουμενος'. η ρουλα μου με αλλαξε πολυ σαν ανθρωπο προς το καλυτερο, να το πω κι αυτο. μεχρι σημερα ειμαστε μαζι ενωμενοι δυνατοι. αλλα οι τριτοι ακομα λενε. με τη μανα μου κουβεντιασα της εξηγησα ολα τα καλα της ομορφα και ηρεμα, δεν παιρνει απο λογια ομως ουτε με το ομορφο ουτε με το ασχημο. δε θελει να τη γνωρισει ποτε, να μη μπει σπιτι μας ποτε η δικια μου και πολλες αλλες βαριες κουβεντες, μεχρι και να με διωξει απ το σπιτι σα μαθει οτι μπαινω στο δικο της. οι γονεις της ρουλας παλι με εχουν συμπαθησει πολυ, με εχουν κοψει τι ρολο βαρω οτι ειμαι εργατικος, και σωστος. εχω αλλαξει σταση απεναντι στη μανα μου και στην αδεελφη μου, αυτες με κανανε να μαι πιο σκληρος απεναντι τους, δε φταιω εγω. το παραπονο μου ειναι οτι δε συμφωνουνε με τα θελω μου, και να χω διπλα μου εκεινη που βλεπουν αυτες ως καταλληλη. ειμαι ετοιμος να φυγω απ το σπιτι, με το κοριτσι μου το παμε σοβαρα με οτι συνεπαγεται. η σχεση μας παρ ολες αυτες τις γκρινιες και μουρμουρες κρατει ακομα καλα. κι ευχομαι να κρατησει. παρακαλω τα φώτα σας.