Originally Posted by
Irina22
Καλησπέρα σας,
Είμαι καινούργια στην παρέα..θα ήθελα να σας μιλήσω για κάτι γιατί νιώθω φοβερά άσχημα!!χωρίσα εδώ και 6 μηνες αλλά γενικά είναι μπερδεμένη η κατάσταση μεταξύ μας..μου λέει ότι δεν είμαστε μαζί αλλά θέλει να κάνουμε όλα αυτά που κάνει ένα ζευγάρι.. νιώθω ότι με εκμεταλευεται...δεν έχω την δύναμη να φύγω επειδή τον θέλω.. και συμπεριφερομαι ακραία ειδικά όταν πιω. Νιώθω ότι δεν έχω όρια και λέω πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να πω σχετικά με την προσωπική μου ζωή και φέρομαι σαν χαζη..παλιά που πήγαινα σε ψυχολόγο μου είπε ότι έχω οριακά συμπτώματα...αυτό που με απασχολεί εμένα περισσότερο είναι ότι γενικα και καθημερινά μου φέρεται άσχημα δεν με εκτιμάει και δεν με σέβεται..ούτε αυτός ..ούτε πολλοί άνθρωποι στην ζωή μου και νιώθω ότι δεν έχω την δύναμη να αντιδράσω..αποστασιοποιουμ αι και βλέπω την ζωη μου λες και είμαι ο τρίτος παρατηρητής..λες και βλέπω ταινία.. ντρέπομαι για μένα και κάθε φορά που πίνω μετανιώνω απιστευτα για αυτά που λέω και κάνω...χάνω τον εαυτό μου...αλλά γενικά ντρέπομαι για μένα.. Νιώθω τύψεις και πιστεύω ότι δεν αξίζω το σεβασμό ούτε την εκτίμηση και φέρομαι αλλόκοτα στην ζωή μου μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω την πεποίθηση μου αυτή!!