ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ...ΕΝΑ ΧΑΠΙ DEPAKINE ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ???
καλησπερα σε ολες τις ταλαιπωρες ψυχες,εδω και δυο χρονια κανω ψυχοθεραπειες με μια ψυχιατρο...ξεκινησα με minitran γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω...μετα το χρονο προσθεσαμε το efexor γιατι επεσα σε καταθλιψη και ηρθε η ωρα που μου ανακοινωσε την διαγνωση της διπολικης διαταραχης,αφου το ηξεραν ολοι στην οικογενεια μου απο το πρωτο εξαμηνο εκτος απο εμενα!!!τες πα μου ειπε να παρω depakine chrono 500 γιατι ημουν σε μεγαλη ενταση για 4 μερες και μετα να την ενημερωσω πως θα ειμαι...πηρα το πρωτο χαπι το βραδυ και την επομενη μερα ημουν ολη μερα ζωντανη νεκρη....απλα υπηρχα καπου εκει μεσα...δεν μπορουσα να μιλησω...να σκεφτω....να κουνηθω.... ηθελα μονο να κοιμαμαι ολη μερα(δεν μπορουσα ομως εχω δυο μικρα παιδακια)ενιωσα σαν να φυλακιστηκε η ψυχη μου...δεν μπορω να περιγραψω το συναισθημα..τραγικο....θανατ ηφορο...εγω ημουν μια χαρα πετουσα στα συνεφα...γιατι πρεπει να παρω αυτο το χαπι να γινω χαλια....μηπως η διαγνωση ειναι λανθασμενη?δεν το πηρα ξανα ενοειτε εκανα δυο μερες να συνελθω.....η γιατρος μου ειπε να μην ξαναπαρω και οταν βρεθουμε θα συζητησουμε εκ νεου για την αγωγη....