Πως να διαχειριστω το χωρισμο
Καλησπερα, γραφω πρωτη φορα στο φορουμ γιατι δεν ξερω σε ποιον να μιλησω, θελω απλα να βγει απο μεσα μου. Ημουν με μια κοπελα για 3 χρονια, για τον ενα ή τον αλλο λογο χωρισαμε. Δεν εχω ξανανιωσει ετσι, οταν ειμαι σπιτι καθομαι ολη μερα στο δωματιο μου, οταν βγαινω προσποιουμαι,οντως γελαω και περναω καλα για 3-4 ωρες και μολις μπαινω στο αμαξι και μενω μονος υποφερω, δε σκεφτομαι τιποτα αλλο. Περα κ απ το χωρισμο ειμαι και στη δυσκολοτερη φαση της ζωης μου, ζοριζομαι αρκετα και μου ειναι τοσο βαρυ ολο αυτο. Με εκεινη ειχα ενα στηριγμα. Πως χανεται ο ερωτας με εναν ανθρωπο που πριν δυο μηνες σε αγκαλιαζε και σου ελεγε να μεινετε ετσι με τις ωρες?? Πως γινεται να το ξεπερασω οταν καθε φορα που μιλαμε εκτοτε μου λεει πως δεν ειναι καθολου σιγουρη για την αποφαση της να χωρισουμε και μπορει να ειναι και τελειως λαθος? Βαρεθηκα να ρωταω αυτα τα πραγματα τον εαυτο μου καθε μερα, βαρεθηκα να περιμενω σα χαζος ενα μηνυμα να με ρωτησει πως ειμαι. Τι πηγε λαθος?? και μεσα σ ολα αυτα δε ξερω και σε ποιον να μιλησω, παντα σε εκεινη ελεγα τα προβληματα μου, περα απ τη σχεση μου την ενιωθα και σαν τον καλυτερο φιλο που εχω και με βοηθουσε παντα. τωρα νιωθω κενος. Κανα δυο φορες που εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο την ακουω απλα και αμεσως χαμογελαω, ενω μεσα μου στεναχωριεμαι πολυ, θελω να την ακουω καλα. Απλα δε ξερω τι να κανω για να το διαχειριστω