Δεν αντέχω άλλο.. Η γυναίκα είναι άρρωστη.
Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να αντιδρώ έντονα στην ψυχωση της μητέρας μου με την καθαριότητα καθώς δεν μου αφήνει προσωπικό χώρο. Ειμαι έφηβη και φέτος δίνω πανελληνιες.Δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν με ενοχλεί την ώρα που διαβάζω ή που ξεκουράζομαι αρκεί να γίνει αυτό που θέλει.Να καθαρίσει το ήδη καθαρό δωμάτιο μου.Χωρίς υπερβολή.Εκει που διάβαζα λοιπόν αποφασίζει να σφουγγαρισει την ώρα που διάβαζα. Έκανα υπομονή μέχρι να φύγει από το δωμάτιο για να συνεχίσω. Στη συνέχεια αποφάσισα να κάνω ένα διάλλειμα να φάω,να ξεκουραστώ και να συνεχίσω. Μπαίνει μέσα ενώ της ζήτησα ευγενικά να φύγει επειδή θέλω να μείνω μόνη μου.Με έγραψε πλήρως και συνέχισε ακάθεκτα. Όταν άρχισα να κάνω σαν υστερική-δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τετοιο-άρχισε να φωνάζει ακόμα πιο υστερικά από εμένα.Γενικα ειμαι πολύ απότομη μαζί της γιατί ποτέ δεν κατάλαβε ούτε με το καλό ούτε με το κακο ότι χρειάζομαι χώρο και όταν της ζητάω να φύγει ή να μην ψάχνει τα πράγματα μου.Ετσι έβρισα αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσα την βρισιά και με βάρεσε-όχι πολύ, ίσα ίσα για να φοβηθώ και καλά-και έφυγα από το δωμάτιο.Αυτη συνέχισε να σχολιάζει και να πετάει μόνη της απειλές-χαζες-και δεν άντεξα.Αρχισα να της φωνάζω πάλι και να της λέω ότι όταν σου ζητάνε ήρεμα να φύγεις επειδή θέλουν να μείνουν μόνοι τους στο δωμάτιο τους απλά φεύγεις.Αυτη φώναζε να μην μιλάω άλλο.Δεν ξέρω τι να κάνω.Μου προκαλεί κάτι σαν κρίσεις θυμού-αν υπάρχει κάτι τέτοιο-και δεν μπορώ να ηρεμήσω,να πάρω ανάσα τίποτα.Κλαιω,χτυπιέμαι για ώρα μέχρι να φτάσω σε σημείο να κουραστώ ώστε να κοιμηθώ για να ηρεμήσω.Αυτο γίνεται συνέχεια και με επηρεάζει πάρα πολύ αρνητικά σε όλα τα τμήματα της ζωής μου. Ο πατέρας μου σιγά μην με ακούσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Υπομονή δεν έχω άλλη, τόσα χρόνια.Ειναι τελευταία χρονιά και δεν θα αντεξω να μην καταφέρω να φύγω απ εδώ.