Originally Posted by
Johny1984
Ελπιδα καλησπερα.
Κοιταξε.. εγω προσωπικα δεν θα πω αν εχει γκομενα η προβληματα κτλ... Το μονο που θα σου πω ειναι. Οτι αυτην την στιγμη ολα οσα νιωθεις... Λυπη-θυμο-στεναχωρια-κατηγορεις εσενα-τα λαθη σου ειναι λογικα. Αλλα σταματα οτι κανεις. Ειναι απολυτως φυσιολογικο.
Οταν καποιος παρει αποφαση να χωρισει το αλλο του μισο εως τοτε. Δεν ειναι αποφαση στιγμης. Αλλα βδομαδων και οπως δεν την πηρε κατευθειαν δεν θα αλλαξει και κατευθειαν. 1 κινηση μονο... τον αφηνεις τελειως... καμια επαφη... καμια αφορμη επαφης (θυμηθηκα κατι κτλ) τπτ 0 ο μοναδικος τροπος να γυρισει ειναι να σκεφτει οτι εκανε μαλακια... και θα το σκεφτει αν δεν εχει αλλη σχεση... Υπομονη θελει και τπτ αλλο... Οσο δεν θα εχετε επαφη... κοιτα να φτασεις στο σημειο που ησουν σαν γυναικα 1 μερα πριν τα φτιαξετε... αυτη που ερωτευτηκε. Και εννοειται αν μπορεις και καλυτερη... τωρα ολα αυτα τα ακους σαν κατι μακρυνο δυσκολο και αρλουμπες. Το περασα πριν καποιο διαστημα. Μου το λεγανε ολοι δεν το πιστευα... και κατι ακομα... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον επηρεασε... αν δεν το θελουν δεν το κανουν. Οποτε μην αναλυεις και σκέφτεσαι τα παντα.. μονο κακο σε σενα κανεις... Καλη δυναμη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι για να στε μαζι πρεπει να φτασετε σε σημεια που ησασταν στις αρχες...δλδ να σε κυνηγαει και να εχετε δυναμη ο ενας στον αλλον 50%- 50% γτ τωρα εφοσον παρακαλαγες να προσπαθησετε κτλ (το καναμε ολοι και το κανουν ολοι 99.99% )και να γυρισει θα εισαι μονιμα με ενα αγχος. Μην γινει αυτο εκεινο και τ αλλο και ξαναχωρισουμε...Να σου πω κατι ακομα... Τα παντα περνανε... και σε 2.5 μηνα απο τωρα θα λες... καλα τον θέλω σιγουρα? Αυτος με παρατησε... σκεψου Ελπιδα να ειχατε οικογενεια και παιδια που τοτε τα προβληματα σας θα ειναι ποιο μεγαλα... θα σε αφησει παλι,,,? ;) 8.000.000.000 ανθρωποι στον κοσμο ο ενας που θα πρεπει να εχεις διπλα σου δεν θα σε παρατησει ΠΟΤΕ