στροφη 180 μοιρες μεσα σε μερικες ωρες
καλησπερα!μπαινω κατευθειαν στο θεμα.με την ταδε γνωριστηκαμε μεσω φβ.ειμαστε απο την ιδια πολη ομως εγω εχω φυγει για δουλεια και θα επεστρεφα σε μερικους μηνες..στην αρχη ολα κυλουσαν ομαλσ και αποτι φαινοταν δενομασταν ολο και περισσοτερο οσο φυσικα μπορεις να δεθεις απο ενα μηχανημα δηλαδη περισσοτερη επικοινωνια περισσοτερο τηλεφωνο ωρες ατελειωτες δεν χορτενε ο ενας τον αλλον περισσοτερες συζητησεις γενικα περισσοτερες εξομολογησεις μεχρι που ξαφνικα τα παντα αλλαξαν σχεδον σε ενα μεσημερι καιλεω σχεδον γιατι μερικες μερες πριν μου ειχε ξανακανει νυξη οτι νοιωθει ολο αυτο με το τηλ να μην την καλυπτει πλεον και να θελει την απο κοντα επαφη και ειχε πει πως δεν μπορει να συνεχισει αλλο..το δεχτηκα με βαρια καρδια ομως μια μερα αργοτερα μου ειπε οτι της ελειψε η επικοινωνια μας ομως ολο αυτο εγινε επειδη πργματικα φοβοταν αν αποκοντα θα υπαρξει η ιδια χημεια η αν θα ηταν ολα διαφορετικα..κυλησαν λοιπον αλλες λιγες μερες με διαβεβαιωσεις αφοσειωσης και ερωτα απο πλευρας μεεπικοινωνια στο τηλ κτλ μεχρι που ενα απογευμα μιλησαμε στο τηλεφωνο κανονικα και οταν μιλησαμε ξανα με μηνυμα ειχε ψυχρανθει με λιγα λογια μου ειπε πως βαρεθηκε την επικοινωνια αν και σας διαβεβαιωνω οτι την ηθελε το ιδιο με εμενα και αν ηταν να γινει κατι μεταξυ μας θα γινοταν απο οταν θα βρισκομασταν απο κοντα..και ρωταω εγω τωρα ειναι δυνατον να συντελεστει μια τετοια αλλαγη μεσα σε λιγεςμονο ωρες?το πρωι μου ελεγε ποσοπολυ με θελει και με περιμενειπως και πως και το απογευμα με λιγα λογια ειχε ενα αδιαφορο ψυχρο στυλ τυπου ελα μωρε βλεπουμε τι θα γινει.. πραγματικα μου ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι με αυτη την αποτομη αλλαγη και δεν ξερω πως να το χειριστω