Ταχυπαλμίες κατα τον αυνανισμό.
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα εδω και καιρο να ανοίξω αυτο το θέμα αλλα δεν το έκανα. Σε ενα αλλο θέμα που ειπωθηκε κατι σχετικά με αυνανισμό έγραψα το πρόβλημα μου. Όταν αυνανίζομαι πραγματικά οι παλμοί μου ανεβαίνουν παρά πολυ γρήγορα και ειναι τρομακτικό και παρά πολυ έντονο! Επίσης άλλες φορές κοκκινιζω πολυ. Κατα το σεξ δεν ανεβάζω τόσους παλμούς παρά μονο όταν τελειώνω. Εκει παλι ανεβάζω παρά πολλούς με πιάνει τρέμουλο και νομιζω θα πεθάνω επειδή ειναι πολυ δυνατοί οι παλμοί και πολυ γρήγοροι. Κατα το σεξ κοκκινιζω πάντα και γίνομαι πατζαρι πραγματικά πολυ κόκκινος. Θέματα με τη στυση μου δεν εχω ισα ισα εχω και στον ύπνο μου σχεδόν κάθε μερα. Ειμαι 24 χρόνων και εχω κανει όλες τις καρδιολογικές εξετάσεις (καρδιογράφημα,τριπλεξ,τεσ� � κοποσεως,ειδικές αιματολογικές,θυρεοειδή) και δεν βρέθηκε τιποτα παρά μονο μια μικρή ανεπάρκεια σε μια βαλβίδα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα όπως μου ειπε ο γιατρος γιατι ειναι παρά πολυ μικρή και αυτο το έχουν 7 στους 10. Πραγματικά φοβάμαι πολυ να κανω σεξ και να αυνανιστω αλλα Ειδικα στο σεξ φοβάμαι μη μείνω! Και κατα τον αυνανισμό το εχω αυτο οτι μπορεί να πεθάνω. Θα μου πείτε να το περιορίσω η μαν το κόψω. Δεν ξερω αν γίνεται να το κόψω αλλα ποσο ακομα να το περιορίσω; Μιλαμε για μια φορα τη βδομάδα και αν.. που για την ηλικία μου θα έπρεπε να βαράω αλύπητα! Πριν ενάμιση χρόνο δεν καταλάβαινα τιποτα αλλα τωρα πραγματικά με τρομάζει και με ενοχλεί! Θέλω να ρωτήσω κυρίως σε άντρες αν έχουν περάσει κατι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετώπισαν; Εγω στο γιατρο μου δεν το εχω πει αυτο. Με ρώτησε αν κανω σεξ και του ειπα ναι. Αυτον τον ενδιέφερε αν εχω στύση και αν δεν την χάνω κατα τη διάρκεια! Πραγματικά θα με βοηθούσε πολυ αν κάποιος απο εσάς εχει παρομοια η ίδια εμπειρία για να μου πει τι εκανε αν το ξεπεράσει και να μου δώσει κάποιες συμβουλές! Ειναι σοβαρό το θέμα όσο αστείο και αν φαίνεται σε κάποιους! Εχω βοηθηθεί αρκετά απο κάποια άτομα εδω μεσα σε θέματα που εχω ανοίξει. Ελπίζω βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει και σε αυτο. Όχι να μου δώσει θεραπεία αλλα να μου πει τι εκανε πάνω κάτω πως το πέρασε κτλ. Μια παρηγοριά ειναι αν το δεις ετσι. Γιατι εγω νομιζω ειμαι ο μονος που το εχει. Επίσης δεν υπάρχει καν άρθρο στα ελληνικά για κατι τέτοιο στο ιντερνετ όποτε δύσκολα θα μάθεις κατι! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!