καλησπερα συναδελφοι,ποιο φαρμακο σας βοηθησε με τους ψυχαναγκασμους?εγω δεν εχω αποψη καθως ακομη συναιχιζω το ψαξιμο για χρονια τωρα,παρα τον κανονα οτι καθε φαρμακο πιανει ξεχωριστα τον καθενα,πιστευω η γνωμη της πλειοψηφιας θα εχει αξια
Printable View
καλησπερα συναδελφοι,ποιο φαρμακο σας βοηθησε με τους ψυχαναγκασμους?εγω δεν εχω αποψη καθως ακομη συναιχιζω το ψαξιμο για χρονια τωρα,παρα τον κανονα οτι καθε φαρμακο πιανει ξεχωριστα τον καθενα,πιστευω η γνωμη της πλειοψηφιας θα εχει αξια
δεν υπαρχει καλυτερο αντικαταθλιπτικο... ειναι τι θα κατσει καλα σε εσενα......!
εγω οπως εχω πει ξανα... ξεπερασα εντελως το ιδψ me cbd....αλλα οχι το ανχος μου
σε αυτο το κοματι του ανχους φταιει το xanax που ακομα δεν μπορω να το κοψω....
Ρε συ Άκη φαίνεσαι ψαγμένος με το θέμα cbd. Λες να ψάχτω μέσω ίντερνετ η να πάω σε κάνα μαγαζί να με κατατοπισουν??
Και αν επιτρέπεται τι συμπτώματα είχες πριν με την ιψδ? Κ τώρα τι έχεις?
προς το χειροτερο? μηπως επερνες και αλλα βοτανα η καπια αγωγη? σε συνδιασμο με το ελαιο? η μηπως πινεις γενικα αλκοολ? δεν μπορω να πιστεψω οτι σε κανει χειροτερα το cbd... εκτος αν παρεις μεγαλυτερη δοσολογια απο οσο πρεπει... αυτο ειναι το προβλημα που κανουμε πολλα ατομα... και εγω την πατησα ετσι στην αρχη...
φυσικα και δεν κανει να περνεις cbd και να πινεις αλκοολ..... τουλαχιστον να εχει διαφορα 3-5 ωρες οχι και τα 2 μαζι.....
εμενα μου ειπε ο γιατρος μου τι ακριβως θα παρω κλπ... αν και πλεον ξερω πολυ καλα πως δουλευει το cbd σε εμενα... και κανω χρηση και σε ατμισμα... παλευω να κοψω το xanax αλλα ειμαι πολυ χειροτερα.... χωρις xanax.... μου εχει κανει σοβαρη εξαρτηση.......