Καλησπέρα!
Έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορείτε να βοηθήσετε..
1. Πιστεύετε ότι υπάρχει Bromance στην Ελλάδα;
2. Οι άντρες μπορούν να αγκαλιαστούν κτλ ή θεωρείται γκέι; (Φυσικά δεν αναφέρομαι στο σεξουαλικό κομμάτι γιατί αυτό δεν είναι bromance).
3. Το bromance δεν είναι αδελφική αγάπη μεταξύ αντρών;
Εγώ αν κάποιος το ζητήσει ή το δείξει ότι το θέλει θα το κάνω. Ακόμα και εγώ δεν έχω πρόβλημα και χαιρετάω με αυτό. Είμαι ανοιχτός και πάντα προσπαθώ να βοηθάω.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τελευταία όλοι ή οι περισσότεροι έχουν κόμπλεξ ή φοβούνται την αγκαλιά κτλ; Πολλές φοβούνται ακόμα και να δείξουν την ευαισθησία γιατί πιστεύουν οι άντρες ότι είναι αδυναμία;
Εννοείται την ευαισθησία την δείχνουν σε κοντινό μας άνθρωπο και όχι σε όποιον να'ναι.
Εγώ πχ με ρώτησε ένας φίλος πως μπορεί να βοηθήσει και του είπα αδελφική αγκαλιά και αυτός είπε ότι δεν μπορεί και αφού τον ρώτησα γιατί, απλά μου απάντησε ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο.
Πολλές φορές έχω κλάψει γιατί είχα ανάγκη από κάποιον και δεν υπήρχε κανείς. Είχα πάθει και κατάθλιψη μια φορά και κανείς δεν με ρώτησε αν ήμουν καλά..ούτε μήνυμα ούτε τηλ.
Τώρα είμαι οκ..το πάλεψα μόνος μου.
Το αστείο είναι ότι όταν δείχνω ότι νοιάζομαι για τον άλλο ως αδερφό, κάποιοι με ρωτάνε και το παίρνουν στα στραβά για το αν είμαι γκέι ή τρέφω συναισθήματα.. δηλαδή έλεος. Επίσης ο ίδιος ο φίλος σίγουρα μέσα του θα του μπήκε και σε αυτόν αν είμαι ή όχι.
Δυστυχώς εγώ έχω ανάγκη από αδελφό πραγματικό και όχι απλά για να περνάς καλά κτλ αλλά που να βρεις με τέτοια άτομα που τα πάντα τα παρεξηγούν;
Πιστεύετε ότι είμαι υπερβολικός σε αυτά που νιώθω και στο όταν αγαπάω έναν φίλο ως αδελφό και να είμαι εκεί και να προσπαθώ να τον βοηθάω;
Σόρρυ αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία..
Και είμαι straight αν κάποιος ρωτήσει.