Παιδιά καλησπέρα. Σημερα κατέβηκα απο το σπιτι μου να παω να παρω κάποια πραγματα απο το μπακάλικο. Καθώς πήγαινα ένιωθα να κουράζομαι και δεν έτρεχα ήταν απλο περπάτημα. Πηγα πηρα αυτα που ήθελα δεν ήταν καθόλου βαρυα και όταν γυρνούσα πραγματικά κουράστηκα παρά πολυ σαν να έτρεχα μαραθώνιο. Η αναπνοή μου ήταν πιο γρήγορη και δύσκολη και ένιωσα το κεφάλι μου πολυ βαρύ και ακομα το νιώθω.. κατι σαν ζαλάδα. Μετα για να ανέβω σπιτι μου ειναι 64 σκαλιά γύρω γύρω. Τα ανέβηκα σιγα σιγα αλλα παλι το κεφάλι μου η πίεση η ζάλη και η ταχυπαλμία συνέχιζαν. Ακομα ζαλίζομαι και νιώθω βαρύ το κεφάλι μου. Άλλες φορές δε το παθαίνω αλλα μερικές φορές ειμαι πολυ χαλια. Δε γίνεται να ειμαι τοσο αγύμναστος!! Όπως και με τις σκαλες κάποιες μερες τις ανεβαίνω και ειμαι οκ και κάποιες άλλες δε μπορώ ούτε στα μισά! Αυτο δεν παραπέμπει σε κάποιο πρόβλημα καρδιάς; Όταν έκανα τεστ κοποσεως το έβγαλα στο 94% δεν το έβγαλα τελείως. Αυτο ο γιατρος μου ειπε οτι οφείλεται στο οτι ειμαι αγύμναστος αλλα όχι και στο απλο περπάτημα! Με αγχώνει το οτι εχω ζάλη και πίεση στο κεφάλι και ζάλη μετα απο ενα απλο περπάτημα! Πιστεύετε εσείς οτι ειναι κατι το οποίο θελει περεταίρω ψάξιμο; Απλώς μια γνώμη θέλω δεν ψάχνω για Διάγνωση εδω μεσα! Απλά αν κάποιος εχει παρόμοιες εμπειρίες μπορεί να με βοηθήσει η να με ηρεμίσει κάπως!