ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ / Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ
Αυτα τα 3. Μπορω να πω πολλα για αυτά αλλά θα ήθελα πρώτα να δω εαν λένε τίποτα σε κάποιον απο δω.
Στην δουλειά μια φορά, (και αλλες πολλες εκτος δουλειας) ακουγα τραγουδια στο ραδιο
Και σκεφτομουν (δεν το πιστευα αλλα σχεδον το πιστευα) οτι μου δινει μυνηματα. Δηλαδη το τραγουδι μπορει να ελεγε (παραδειγματικα)
"Εφτιαξα τα αστέρια και τις θάλασσες κλπ κλπ"
και νιωθω οτι ειναι για να παιξει μαζι μου, να μου δωσει την ιδεα οτι εγω τα εφτιαξα ολα, γιατι αυτη ειναι η αληθεια, εγω τα εφτιαξα ολα και ολους, πχ αυτο το φορουμ με ολη τη πολυπλοκοτητα του, ολους τους ανθρωπους με ολη τη πολυπλοκοτητα τους , τα ατομα, ολες τις θεωριες ολες τις γλωσσες τις επιστημες ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα εφτιαξα εγω γιατι βαριομουν και ειναι σαν να μου λεει
"Ρε μπαγασα, νομιζεις οτι μπορεις να με ξεσκεπασεις?"( στην ουσια ο "Αληθινος" μου εαυτος τα λεει αυτα στον Κώστα, τον χαρακτηρα που παιζω στο ονειρο)
"Εφτιαξα αυτο το θεατρο με τέτοια ακρίβεια και εσύ νομίζεις οτι μπορεις να το ξεσκεπασεις; Εισαι υποχρεωμενος να το υποστεις μεχρι το τελος νομιζοντας οτι ειναι αληθεια"
και αυτο μου το αποδεικνυει συνεχως με συμβαντα που κανονικα ειναι συμπτωσεις, η απλα τα συνδεει ο εγκεφαλος μου και με κανει να νομιζω οτι υπαρχει καποια συνδεση μεταξυ τους