Originally Posted by
aris45
καλησπερα στην παρεα, θα ηθελα να σας πω την προσωπικη μου ιστορια που τη βιωνω εδω και ενα μιση χρονο. Ηταν μαρτης του 18 οπου απο κοινη παρεα γνωρισα μια γυναικα λιγα χρονια μεγαλυτερη μου και σε λιγο διαστημα ξεκινησαμε σχεση, μου ειχε πει οτι ειχε βγει απο μια ασχημη σχεση λιγο καιρο πριν και οτι μαζι μου περνουσε υπεροχα... βεβαια ολα αυτα στα λογια γιατι κατα τον τριτο μηνα καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα και δυστυχως δεν επεσα εξω. Μετα απο πιεση δικη μου, μου αποκαλυψε οτι παραλληλα ειχε και τον πρωην της και ηταν μπερδεμενη... εφαγα τουβλο στο κεφαλι γιατι την ειχα ερωτευτει.
περναει το καλοκαιρι του 18 και μου ζηταει να συναντηθουμε, οντως βγηκαμε και μου ειπε οτι με σκεφτοταν συχνα και ξαναρχισαμε παλι τη σχεση μας και οτι ειχε κοψει απο τον αλλο... δυστυχως και αυτη τη φορα στο μηνα πανω εφυγε και εγω βεβαια στα πατωματα... Φτανουμε Χριστουγεννα του 18 και κατα την ανταλαγη ευχων ξαναβρισκομαστε και ξαναπαλι μαζι.. ομως δεν κρατησε και πολυ η ευτυχια στο μηνα πανω παλι τα ιδια... εφυγε και ηταν ξανα με τον αλλον Περασε ενα εξαμηνο χωρις καμια επικοινωνια και αρχες Αυγουστου του 19 απο μια συνομιλια (εγω εκανα την αρχη) ξανα μαζι με σκοπο να ξεκολλησει απο τον αλλον σιγα σιγα και να ειμαστε μαζι (ηξερα αυτη τη φορα οτι εκανα το τριτο ατομο χωρις να μου αρεσει) και ενω στις αρχες ζουσα τον απολυτο ερωτα και την εβλεπα πολυ δεμενη πανω μου μεσα του οκτωβρη ξεκινησε η παλλινδρομηση της.. καταλαβαινα οτι εβλεπε και τον αλλον χρησιμοποιωντας το ψεμα... καπου δεν αντεξα και της το ειπα... προσπαθησε να τα μπαλωσει και να με ηρεμισει, ομως πριν λιγες μερες που ξανακαναμε την ιδια κουβεντα και ενω ειχαν περασει 3 μηνες, μου ανακοινωσε οτι το πρασπθησε μαζι μου και ενω ειμαι ενας υπεροχος αντρας και ανθρωπος ο αλλος αν και παραξενος και αναποδος ειναι κατι πιο δυνατο και δεν θελει να κοψει απο αυτον.... εφαγα 4η κεραμιδα στο κεφαλι... το τι μου ειχε πει μεσα σ αυτους τους τελευταιους 3 μηνες δεν λεγεται... την ειχα πιστεψει ξανα!! και τωρα παλι στα πατωματα...
και σας ρωταω εχει κανεις εμπειρια σε τετοια κατασταση? τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις? τι θελει απο μενα αφου 4 φορες δεν ξεκολλησε απο τον αλλον που εχουν 6 χρονια σχεση ενω ξερει οτι πολλες φορες την εχει πληγωσει και κατα βαθος δεν ταιριαζουν? ολες οι αποψεις δεκτες!!
Υ.Γ ο αλλος ειναι λιγο μικροτερος απο μενα ολοι ειμαστε χωρισμενοι με παιδια