Ο γραμματειακος υπαλληλος μου κανει πλακα για να διασκεδασει. Χτες ειχε μια εκθεση βιβλιου σε μια αιθουσα και με σταματησε πριν ανοιξω την πορτα και μου ειπε να παω στον αλλο οροφο. Η εκθεση ομως γινοταν εκει που πηγα αρχικα.
Printable View
Ο γραμματειακος υπαλληλος μου κανει πλακα για να διασκεδασει. Χτες ειχε μια εκθεση βιβλιου σε μια αιθουσα και με σταματησε πριν ανοιξω την πορτα και μου ειπε να παω στον αλλο οροφο. Η εκθεση ομως γινοταν εκει που πηγα αρχικα.
δεν έχει καμία σημασία αν είναι δημόσιο. Εγώ έκανα καταγγελία για κάποιον δημόσιο υπάλληλο, η καταγγελία έγινε μήνυση από την αρμόδια δημόσια υπηρεσία και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, για τρία χρόνια ο συγκεκριμένος τύπος μπήκε σε αργία και πληρωνόταν με το 25% του μισθού του. Δεν είναι πλέον παίξε - γέλασε. Μην το αφήνεις, κάνε αναφορές συνέχεια, μην κολώνεις, αυτός θα τα χρειαστεί.
Βαλε το κινητό σου σε ηχογράφηση και πήγαινε κανονικά τη Δευτέρα να κάνει τη δουλειά σου... ηχογράφησε όλη την κουβέντα. Εάν γίνει κάτι χρησιμοποίησε την ηχογράφηση στην αναφορά σου!!!!!
η ηχογράφηση είναι παράνομη και τιμωρείται από το νόμο ως κακούργημα. Δικαιολογείται μόνο αν υπάρχει απειλή κατά της σωματικής μας ακεραιότητας ή και κίνδυνος για τη ζωή μας, πχ κρυφή κάμερα για τις baby sitters που βασανίζουν μωρά.
Να κάνει κανονικά καταγγελία, συνέχεια, να σπάσει τα νεύρα στον άλλον.
@@ είναι...
Αν το πας έτσι και η συγκεκριμένη περίπτωση είναι κακούργημα!!!!
Έχω ξάδελφο που σε ανάλογη περίπτωση στο δικαστήριο δέχτηκαν την ηχογράφηση...
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει μάρτυρα!
Δεν υπηρχε μαρτυρας. Και να υπηρχε θα ελεγαν μπερδευτηκε ο ανθρωπος, ενα λαθος εκανε σιγα. Ποσοι και ποσοι σε δημοσιες υπηρεσιες δεν ταλαιπωρουν τους πολιτες για να αισθανθουν εξουσια.
Σου έχει κάνει κάτι παρόμοιο; το να έκανε κάτι μια φορά δεν σημαίνει κάτι. Είτε μπερδεύτηκε είτε είχε όρεξη για πλάκα. Να ήταν η μέρα του. Με ένα παράδειγμα δεν μπορείς να βαφτίσεις μια συμπεριφορα
Κανω κι εγω ωραια αστεια με κουτουλιες και κλωτσιες.