Originally Posted by
lindsay
Καλημερα στο φόρουμ!! Θα ήθελα και γω με την σειρά μου να μοιραστώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω .Το θέμα μου είναι το εξής τα έχω με ένα παιδί σχεδόν 3,5 χρόνια εγώ 25 αυτος 30 το πρόβλημα είναι ότι νιώθω ανασφάλεια μέσα στην σχέση διότι όταν τα φτιάξαμε εγώ ήμουν δεσμευμένη τον γνώρισα λοιπόν τον ερωτεύτηκα και χώρισα είχε και αυτός μια μεγάλη σχέση και είχε χωρίσει κάποιους μήνες πριν τα φτιάξουμε.Το θέμα είναι ότι αυτός τον πρώτο ενάμιση χρόνο της σχέσης μας μιλούσε με την πρώην του φιλικά και συνστιονταν σε κοινες παρεες όπως μου είπε μέχρι που το έμαθα εγώ και ένιωσα παρά πολύ άσχημα που μου το έκρυψε και αρκετά άβολα με την κατάσταση αυτή ότι δηλαδή ακόμα κρατούσε επαφές μαζί της υποτίθεται το σεβαστήκε και έκοψε την επικοινωνία μαζί της για κάποια χρόνια. Μεχρι που φτάνουμε στο σήμερα και μου λέει τις προάλλες ότι στα γενέθλια της έστειλε χρόνια πολλά εγώ έγινα έξαλλη γιατί αισθάνθηκα να με γράφει και να μην έχει υπολογίσει όλα αυτά που μου είχε πει τότε ότι θα αλλάξει και θα κόψει επικοινωνία.Καβγαδισαμε λοιπόν και μου λέει ότι δεν θεωρεί κακό να κρατάει σχέσεις τυπικές και να λέει χρόνια πολλά σε έναν άνθρωπο που ήταν χρόνια μαζί απο την μια οι ευχές σίγουρα δεν είναι κάτι κακό αλλά εγώ αισθάνομαι άσχημα.Μου λέει δεν του αρέσει να αισθάνεται καταπιεσμένος αλλά από την άλλη μαγαπαει και δεν θέλει να τον αφήσω.Του είπα ότι αισθάνομαι ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει καμία υποχώρηση για την σχέση μας και λέει ότι δεν θέλει να φτάσει στο σημείο να το μετανιώσει και να πει ότι σαν πολλές υποχώρησεις δεν έκανα και του γυρίσει μπούμερανγκ και ότι η υποχώρηση που έκανε είναι να κόψει την παρέα που έκαναν επειδή ήξερε ότι με πειράζει.Αυτα λοιπόν εγώ τώρα αισθάνομαι σκατα και πραγματικά δεν ξερω τι να κάνω .πως σας φαίνονται όλα αυτά είμαι τόσο παράλογη?