Τι είναι αυτό πάλι???????
Καλησπέρα παιδιά για άλλη μια φορά εδώ και πραγματικά έχω πάλι απογοητευτεί μιας και κάθε μέρα όλο και κάτι θα με ενοχλήσει να σας πω λοιπόν το ιστορικό μου μια και που έχει 3 μέρες την Παρασκευή πήγα με τους φίλους μου για καφέ μόλις ήπια τον καφέ άρχιζε το κεφάλι μου να κάνει κάποιες περίεργες κινήσεις και αυτό το ένιωθα από το πίσω μέρος της κεφαλής κάτι σαν τικ μόνο όταν προσπαθούσα να μείνω ακίνητος γινόταν, και εκείνη την ώρα είχα φουλ υπερένταση αυτό να φανταστείτε το είχα πάθει άλλες 3-4 φορές μόλις έπινα ΜΟΝΟ καφέ και τέλος πάντων το ένιωθα όλη την ώρα αυτό και αφού το είχα πάθει άλλες 3-4 φορές είπα ότι επειδή ήπια καφέ είναι... μέχρι σήμερα αρχίζει και επιμένει δηλαδή για να καταλάβετε έτσι όπως προσπαθώ να μείνω ακίνητος παρατηρώ και αισθάνομαι το κεφάλι μου να κάνει μια κίνηση χωρίς να την κάνω εγώ μόλις αλλάζω μεριά και μένω ξανά ακίνητος την ξανά κάνει και αντίστοιχα κάτι σαν να τρέμει κάπως είναι αρκετά ενοχλητικό διότι από τους άλλους μπορεί να γίνεται αντιληπτό ... δεν έχω αλλά συμπτώματα μόνο από μια κούραση που την είχα σχεδόν από το καλύτερα να είμαστε σε μια συντεχνία απο εδώ για αρχή και όταν είναι να επιστρέψουμε πάμε στους σταδιακά.. την επόμενη βδομάδα θα πάω για αιματολογικές μηπως είναι κανας θυροειδής δεν έχω πει τίποτα ακόμα στους γονείς μου γιατί πραγματικά τους έχω ζαλίσει και έχω προσέξει ότι μόλις νευριάζω η αγνωνομαι το νιώθω πιο έντονο τι σκ@τα είναι πάλι αυτό ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο τους γιατρούς.. μήπως γνωρίζει κανένας τίποτα για το θέμα??