Χαίρετε!
Το θέμα που με απασχολεί (εδώ και αρκετό καιρό) μπορεί να φανεί εντελώς ηλίθιο άσε που κι εγώ η ίδια ντρέπομαι που αποφάσισα να κάνω την ερώτηση.
Είμαι 24 χρ., παντρεμένη, δεν μπορώ να πω ότι είχα μεγάλη ερωτική εμπειρία πριν παντρευτώ, - το αντίθετο μάλλον, αλλά από τη στιγμή που συνάντησα τον άνθρωπο που αγαπώ, δηλ. τον άντρα μου, συχνά αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί του κάποιες ιδιαίτερες ερωτικές στιγμές (διευκρινίζω, το "συχνα" είναι περιπου 3 φορές την εβδομάδα, αν έχω καλή διάθεση τότε και 4). Στην αρχή το θεωρούσα τελείως φυσιολογικό, αλλα η ανταπόκρισή του ήταν ελάχιστη. Είναι 37 χρονών και βέβαια συνειδητοποιω ότι μπορεί να μην έχει τόση όρεξη για έρωτα όσο εγώ,. το θέμα είναι όμως ότι θα δεχόμουν άνετα την έλλειψη σωματικής ικανοποίησης και μάλλον δεν θα τη σκεφτόμουν αν ένιωθα επιθυμητή έστω και αυτή την μία φορά την εβδομάδα, ενώ για κάποιον λόγω αυτό δεν συμβαίνει, ποτέ δεν συνέβηκε,. ποτέ δεν άκουσα ούτε ένα "σε θέλω" :-/ . Καταλαβαίνω και πάλι ότι ο καθένας εκφράζεται με τον δικό του τρόπο.. καποιοι άνθρωποι μπορεί και να μην εκφράζονται καθόλου, κι όμως αυτό μου δημιουργεί ένα τεράστιο σύμπλεγμα, νιώθω τελείως άσχημη και άχρηστη (ενώ αντικειμενικά δεν είμαι.. και σίγουρα υπήρχαν άντρες που μου το έδειξαν, απλώς δεν τους ήθελα εγώ ;), θυμώνω με τον εαυτό μου, κλαίω σαν τη χαζή, και το χειρότερο είναι ότι όταν θυμώνω δεν συγκρατιέμαι με τπτ και λέω απίστευτες σαχλαμάρες και στον άνθρωπο που αγαπώ.. τώρα τελευταία όλο και πιο συχνα σκεφτομαι ότι ίσως είμαι άρρωστη, διεστραμμενη ή κάτι τέτοιο, ότι είναι βλακεία να ασχολούμαι τόσο με αυτό το θέμα αλλά όσο πιο πολύ ζορίζω τον εαυτό μου προσπαθώντας να το ξεχάσω τόσο πιο πολύ με τρωει.
Η ερώτησή μου λοιπόν αποτελείται από 2 ερωτήσεις -
α' αν είμαι εντάξει ή πρέπει επειγόντως να με κλείσουν μέσα
και β' πως να αντιμετωπίσω αυτό το χάλι μου χωρίς να στεναχωρήσω τον άντρα μου και χωρίς να απελπιστώ η ίδια?..
συγνώμη για το "σεντόνι" και μεγάλο ευχαριστώ..