Originally Posted by
Lemonpie5
Ήμουν τις προάλλες κάπου για να πάρω καφέ κι έπεσα πάνω στον κολλητό ενός πρώην μου (είχαμε σύντομη σχέση πριν 1,5 χρόνο και πλατωνική)Μιλήσαμε για λίγο και μου έκανε κομπλιμέντα για την εμφάνιση μου , ενώ μου έδωσε και το κινητό του αν θελήσω κάτι.
Μου άρεσε αρκετά όταν τον είχα γνωρίσει αλλά είχε σχέση με φίλη μου (του άρεσα κι εγώ όμως και μετά τα έφτιαξα με τον κολλητό του στο καπάκι οπότε δεν έγινε τίποτα)
Φαντάζομαι ότι δεν είναι ο,τι καλύτερο να τον πάρω τηλέφωνο και έτσι θα μου πείτε κι εσείς...
Ο πρώην μου ήταν πολύ καλό παιδί, δεν είχα πρόβλημα σε τίποτα μαζί του , απλά δεν ήθελα να ολοκληρώσουμε το αυτό το τελείωσα ( επίσης και αυτός και ο κολλητός του ξέρουν ότι δεν είχα άλλη σχέση και φαντάζονται και ότι δεν έχω ολοκληρώσει και είμαι 25)
Επίσης ένα άλλο παιδί που βγαίνω με έχει ξενερώσει εντελώς με διάφορες βλακείες που κάνει (ψέματα για τις εμπειρίες του , υποτιμάει ο,τι κάνω επαγγελματικά) και το συνεχίζω καθαρά και μόνο για πλάκα και γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν με ελκύει η ιδέα να κάνουμε κάτι ενώ παλιότερα ήθελα.
Από το περιβάλλον μου μου αρέσουν κάποιοι αλλά έχουν δεσμό ( με κοπέλες όμως που δεν συγκρίνονται μαζί μου εμφανισιακά , σορυ αν ακούγεται κάπως). Απλά μου χαμογελανε, δείχνουν λίγο αμήχανοι αλλά ως εκεί. Δεν έχω ευκαιρία να τους πλησιάσω παραπάνω και σίγουρα θελει πολλή προσπάθεια για να αφήσουν την σιγουριά τους για εμένα.
Και βλέπω άλλες κοπέλες αρκετά μέτριες να έχουν αγόρι απλά και μόνο επειδή έχουν κύκλο γνωριμιών. Το θεωρώ καθαρά θέμα τύχης και εμένα αρκετά άτυχη.
Δεν έχω φίλες γιατί έχω απομακρυνθεί από όλους (μου φέρθηκαν απαράδεκτα)
Έχω γνωρίσει τύπους από το ίντερνετ αλλά μόνο σε φάση κατέληξε , δεν ήθελα να προχωρήσω παραπάνω.
Νιώθω να βαριέμαι τελευταία και θέλω μια σχέση , να νιώσω έναν ενθουσιασμό με κάποιο και να έχω ενα άτομο να βγαίνουμε και να μου φέρεται ωραία . Το αξίζω και έχω κάνει πολλές αλλαγές για αυτό τόσο στην εμφάνιση μου όσο και στο να ρίχνω τον εγωισμό μου και τα στάνταρντς μου. Δεν είχα ποτέ μια φυσιολογική σχέση όπως όλοι και δεν ένιωσα ποτέ αυτό το "αγνό" αίσθημα. Σε ο,τι έκανα ως τώρα λειτουργούσα με τη λογική του να αποκτήσω κάποιες εμπειρίες. Όσοι μου άρεσαν πραγματικά είχαν σχέση