Originally Posted by
Roto el
Παιδιά καλημέρα
Ο τίτλος είναι ακριβώς ίδιος με τις μέρες που περνάνε απελπιστικά δηλαδή και για να φτιάξω φόρουμ και να πω τα εσώψυχα μου μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα.. Το μυαλό μου προς το παρόν τι άλλο να το βασανίζει ένας άντρας ντρέπομαι για αυτό αλλά ας ξεκινήσουμε το στορυ...
Δούλευαμε μαζί και αυτός με το χιουμορ του με πλησίασε αλλά αυτό το χιούμορ το είχε παντού οπότε δεν φαντάστηκα πως είναι κάτι σοβαρό, έλα που με το καιρό αναπτύξαμε κάτι και έλα που είχε σχέση... Έκανα το λάθος και μπλεχτηκα.. Μετά από καιρό χωρίσανε όχι εξαιτίας μου όμως εκείνη δεν το έμαθε ποτέ, βέβαια εκείνη είχε υποψίες αλλά έλεγε πως είναι τρελή και παρανοϊκή... Εγω δυσκολεύτηκα να τον εμπιστευτω και ότι έκανε το θεωρούσα ύποπτο, πάντα πείραζε άλλες κοπέλες με τον χαρακτήρα του αλλά εκείνος έλεγε πως δεν είναι πονηρο, να βάλω μια παρένθεση πως κάποια ξαφνικά σταμάτησε να του μιλάει για μήνες και επέμενε ότι δεν ξέρει γιατί εγώ πάλι έλεγα ότι έφταιγε ο χαρακτήρας του γιατί έδινε δικαιωκα και λογικά κάτι την ενόχλησε... Υπήρχε λεκτική βία από μεριά του και με ταπεινωνε σε όλους πράγμα που συγχωρούσα και τα ξανά βρήσκαμε.. Το ζητούμενο δεν είναι αυτο εγώ ήθελα τις συμβουλή σας σε κάτι άλλο..νομίζω πως με έχει απατήσει απλά δυσκολεύομαι να ξεκαθαρίσω τα πράγματα μέσα μου, τις προάλλες κατά τύχη μπήκα στο ινσταγρκαμ και είδα πως με μια κοπέλα που την πειράζε και ενώ μιλάνε εκείνη δεν τον ακολουθεί πλέον... Του έστειλα μήνυμα και του είπα γιατί συμβαίνει αυτό και μου απάντησε δνε ξέρει δεν τον ενδιαφέρει δεν τον απασχολεί... Λέει πως δεν έχει συμβεί τίποτα δίνει λόγους και όρκους....
Ομως αυτή είναι μια πράξη που διλωνειι κάτι σωστά? Επίσης λέει πως τα βγάζω από το μυαλό μου και δεν μπορεί να ασχολείται άλλο υπάρχει και εκεί λεκτική βία τύπου είμαι τρελή και τέτοια
Αυτά τα έλεγε και στην πρώην κοπέλα του όταν του έστελνε μηνύματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο....
Μου λέει πως έχω άδικο και πως θα δικαιωθεί
Και εδώ έρχεστε εσείς πιο πολύ να μου ηρεμήσετε το μυαλό γιατί νιώθω πως με κοροϊδεύει και η κοροϊδία δεν αντέχετε να προχωρήσουμε μπροστά αλλά να αφήσω έναν άνθρωπο να με μειώσει έτσι και να φύγω αθόρυβα αν έχω δίκιο? Και αν πάλι έχω άδικο θέλω πάλι τις συμβουλές σας
Ελπίζω να καταλάβετε προσοαθησα να γράψω 2 χρόνια τι ζω περιληπτικά θα περιμένω απαντήσεις σας