Δεν μπορώ να ηρεμήσω μετα απο νεύρα η στεναχώρια.
Παιδιά καλησπέρα και παλι. Εχω καιρο να γράψω εδω και ήθελα να μοιραστώ κατι μαζι σας. Τα συμπτώματα μου κατα 90% έχουν φύγει ολα. Ούτε ταχυπαλμίες ούτε ζαλάδες ούτε κατι αλλο τρομακτικό μονο μερικές έκτακτες αραιά και που. Το μονο που δεν φεύγει με τιποτα ειναι οτι δεν μπορώ να ηρεμήσω εύκολα μετα απο στεναχώρια η αν νευριάσω. Κοκκινιζω και καίει το πρόσωπο μου και με πιάνει ζαλάδα. Νιώθω αδύναμο όλο μου το σώμα και φοβάμαι οτι καμια μερα στο μέλλον θα πάθω εγκεφαλικό απο τα νεύρα μου η απο μια στεναχώρια. Καίγεται όλο το πρόσωπο και γίνεται κατακόκκινο. Επίσης δεν μπορώ να κανω κατι γιαυτο εκείνη τη στιγμή γιατι δεν λειτουργώ κανονικά. Φοβάμαι πολυ οτι αυτο στο μέλλον θα ειναι πολυ κακό και λεω στο μέλλον γιατι τωρα ειμαι μονο 24. Αν απο τωρα εχω τέτοια δείγματα στο μέλλον το εγκεφαλικό το εχω σίγουρο. Εκτός του οτι κοκκινιζω η καρδιά παει σαν μηχανάκι αλλα αυτο ειναι φυσιολογικό όταν νευριάζει κάποιος. Δεν ξερω τι μπορώ να κανω και κάποια πραγματα δεν μπορεις να τα αποφύγεις. Το κακό ειναι οτι αργω να ηρεμήσω τελείως! Ποσο μαλλον αν το εχω στο κεφάλι μου αυτο το πράγμα μετα και δεν λεει να φύγει.. όσο σκέφτεσαι το πρόβλημα δεν ηρεμεις. Και κάποια πραγματα δεν γίνεται να μη τα σκέφτεσαι! Άνθρωποι είμαστε κατι θα τύχει θα μευριασουμε. Θα μας αδικήσουν θα θελουμε να βρούμε το δίκιο μας αλλιώς θα είμαστε μια ζωή τουμπεκί για να είμαστε ήρεμοι. Δεν ξερω τι να κανω παιδιά. Έφυγαν ολα τα αλλα αλλα με αυτα που παθαίνω φοβάμαι οτι θα ξαναέρθουν. Αν μπορείτε και ξέρετε κατι να μου προτείνετε θα ήμουν ευγνώμων!