Οταν χωριζουν οι γονεις τι γινεται με τα παιδια??
Γεια σας,με απασχολει κατι κ δεν ξερω αν εχω δικιο ή οχι...
Αν φταιω εγώ ή οχι...
Οι γονείς μου εχουν χωρίσει εδω καιπολλα χρονια λογω ασυμφωνιας χαρακτηρων.Εγω μεγαλωσα με την μαμα μου και τωρα πια που ειμαι 24 χρονων ειδα με τι προσπαθειες καταφερε να με φτασει εδω που ειμαι και να με κανει ανθρωπο να μπορω να βγω στην κοινωνια..Μου ελειψαν πραγματα (οπως γιορτες,την εβλεπα μονο τα μεσημερια μετα το σχολειο)αλλα δεν την κατηγορω για αυτα γιατι επρεπε να μας μεγαλωσει..Ειμαι υπερηφανη για την μαμα μου κι ας την στεναχωρω.Ο πατερας μου παλι γενικα δεν προσπαθησε να κρατησει την επαφη μαζι μας,κατι λιγοτερο κι απο τα τυπικα...Ετσι αποξενωθηκαμε,ετσι νιωθω και ερχομαστε στο σημερα που ολα μου ειναι πιο αισθητα και μπορω να διακρινω και να καταλαβω...Για λογους υποχρεωτικων μαθηματων δεν μπορουσα να δουλευω,παρα μονον περιστασιακα
τωρα πια θα τα ακνω παραλληλα γτ εχω κουραστει..Δεν ειναι πρωτοτυπο συμβαν που θα αναφερω συμβαινει σχεδον παντα...
οταν ξεκινησα φοιτητρια ο πατερας μου δεν δεχοταν να μου δωσει λεφτα γτ δεν χρειαζομουν,μαλιστα υπηρχαν κ μαρτυρες στο δικαστηριο...τα πρωτα 2 χρονια ηταν τυπικος,αν κ συνεχως εγω του υπενθυμιζα οτι εχω υποχρωσεις να πληρωσω..Κ πλεον δεν μου δινει καμια σημασια,ολο δεν εχει λεφτα κτλ κτλ κτλ(και οικονομικα ειναι καλα)
Εμενα με εχει πειραξει το γεγονος οτι δεν ενδιαφερθηκε κ δεν ενδιαφερεται αν εχω να φαω ας πουμε.Δεν ειμαι παιδι που εκανα τις σπαταλες κ ζητουσα λεφτα για μπουζουκια κ βλακειες αλλες..οτι μου εδιναν,φροντιζα να τα κουμανταρω κ να κανω τι με παιρνει να κανω.Νιωθω πως πρσπαθει να εκδικηθει την μανα μου(γτ καθε φορα μου λεει να στα δωσει η μανα σου)με αυτον τον τροπο...Εγω πλεον εχω φτασει σε ενα σημειο τετοιου θυμου που σκεφτομαι να του κανω μηνυση,να τον διωξω απο την δουλεια του μιας κ επειδη παρεβαινεδικαστικη αποφαση διατροφης και η εταιρια του το εμαθε κ του εκανε μια φορα οχληση,η δευτερη φορα που θα το μαθει ειναι η απολυση..
Σκεφτομαι να κινηθω δικαστικα,οχι για να παρω τα χρηματα, για να δει πως ειναι να την πληρωνεις εσυ χωρις να φταις..
Ειναι πολυ εγωιστικο ολο αυτο??με εχει πληγωσει που δεν προσπαθησε να κρατησει επαφη κ ακομα κ σημερα με κοροιδευει μεσα στα μουτρα μου θεωρωντας με χαζη..Φταιω??Δεν ηταν δικη μου αποφαση να χωρισουν,δικη τους ειναι αλλα τι επειδη χωρισε την μανα μου παει να πει οτι χωρισε κ απο μας?
Ισως να μην εχω εξηγησει καλα,αλλα θα προσπαθησω στην πορεια να εξηγησω