Βαρέθηκα την ζωή μου!!!! Απελπισία και κατάθλιψη
Καλησπέρα δεν είναι και η πρώτη φορά που γράφω τα προβλήματα μου σε αυτό το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια γραφω από κάτι γτ δεν έχουν τελειωμό τα πρόβληματα σε αυτή την ζωή.. Λοιπόν η τωρινή μ κατάσταση είμαι 23 ετών 24 σε 5 μήνες όσα θα γράψω είμαι σίγουρη όσοι δουλεύουν εποχιακά σεζόν σε νησιά θα με καταλάβουν απόλυτα...Είναι η 5η μου χρόνια που πάω σεζόν Μύκονο και τελευταία γτ οδευω προς μεταναστευση τον χειμώνα με όλο αυτό το χάος που επικρατεί έπρεπε να δουλεύω από μικρή ηλικία μεγάλωσα χωρίς πατέρα με 1002 προβλήματα η ζωή μου είναι 6 μήνες δουλειά μετά ταμείο μετά πάλι δουλειά και όλο αυτό έχει οδηγήσει στο να μην υπάρχει ισορροπία στην ζωή μου γτ δεν υπάρχει κιόλας όλα γίνονται γρήγορα φίλους δεν έχω κανέναν δεν έχω σταθερό όλοι πάνε κ έρχονται με το π γνωρίσω κ κάποιον στην σεζόν τον χειμώνα μην τον είδατε έχει φύγει για αλλά μέρη και όλη αυτή η κατάσταση 6 μήνες δουλειά 10-12 ώρα συνεχωμενα χωρίς μια μέρα διάλειμμα χωρίς να σκέφτεσαι καν τις ανάγκες σου γτ το μυαλό σου είναι στα πελατακια και να τρως και τις γκρίνιες του εργοδότη έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα μετά το χειμώνα βγάζεις όλα τα ψυχολογικά και τα κλάματα και στην τελική δεν σ μένει κ τπτ από άποψη χρημάτων να ζήσεις ας μην το πάω εκεί το θέμα όμως στο εργατικό τομέα αυτής της χώρας γτ όλοι έχουμε μπουχτίσει πήρα την απόφαση να φύγω εντελώς μόνη από αυτή την χώρα γτ δεν πάει άλλο.... Κάθε φορά που γυρνάω από σεζον πέφτω στην κατάθλιψη ας κάνω και δραστηριότητες ο πόνος δεν αλλάζει γτ ξέρω ότι το καλοκαίρι πάλι τ ίδια πάντα κ στην ζωή θ υπάρχει μια καινούρια μάχη απλα έχω κουραστεί δεν μεγάλωσα όπως τ άλλα κοριτσάκια που έχουν έτοιμη την ζωή από τους γονείς όλα πληρωμένα πάνε 20 και δεν τους νοιάζει και πολύ αν θ δουλέψουν είμαι τελείως μόνη χωρίς φίλους και όχι επειδή το επέλεξα τόσο εγώ ή ίδια από μικρή πόσες φορές δεν έβγαινα όταν μ έλεγαν ν βγουμε γτ δεν είχα λεφτά Ν πάω μαζί τους είτε σε εκδρομές είτε γ ταινία έτσι και τώρα δεν έχω χρόνο ούτε λεφτά Ν κάνω μακροχρονιες σχέσεις.. Τέλος πάντων ξεκινάω να αποχερεταω την Ελλάδα ελπιζωντας να έχω μια καλύτερα τύχη σε άλλα μέρη