Originally Posted by
Kokle99
Χαίρεται ομάδα, πάλι εδώ όπως κάθε φορά. Αυτή τη φορά χειρότερα. Λίγον πολύ σίγουρα θα έχετε διαβάσει τα θέματα μου, ύστερα από κρίσεις πανικού, ταχύκαρδιες, εξετάσεις τρίπλεξ, ακτίνες θώρακα, αιματολογιες. Εκεί που νόμιζα πως ηρέμησα, μιας κι πέρυσι θυμάμαι που τέτοιο καιρό φοβόμουν να βγω απ το σπίτι μου, ξανά κύλησα. Εχω πόνους στα δάχτυλα του χεριού, καρπό - στήθος - πλάτη, στα πόδια. Έχω τάσεις για εμετό (Δεν κάνω), και νομίζω '' δυσπνια '' πράγμα που μόνο όταν το σκέφτομαι νομίζω πως με πιάνει. Μπορεί μια ολόκληρη μέρα να είμαι εντάξει το μυαλό μου όμως θα το γυρίσει εκεί. Είτε επειδή θα ακούσω την καρδιά μου στο κεφάλι μου είτε κάτι παρόμοιο. Έχω φοβηθεί λίγο και για ΣΚΠ, μιας και είδα ότι ο πόνος στα άκρα συνδέεται, αλλά κουράστηκα τους γιατρούς. Μέσα σε 1.5 χρόνο έκανα όσες εξετάσεις δεν έχω κάνει στην ζωή μου. Ακόμη νομίζω όμως ότι θα πάω από καρδιά, η κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα. Κυρίως και τώρα με τις γριπες με ένα θερμόμετρο στο χέρι. Και είμαι μόνο 20. Κάποιος με παρόμοιες εμπειρίες,; Να σημειωθεί ότι εξετάσεις καρδιάς και αιματολογιες-θυροειδη έγιναν τέλη Οκτωβρίου. Αξίζει να ξανά κάνω κάποια εξετάση; Αίματος καρδιάς ακτίνα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά