παιδια εχω 2 angelina jolie γιατι πιστευω οτι ειναι ι πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο και εχει ειναι δυναμικη και νοτης σφακιανακης γιατι τα τραγουδια του με εκφραζουν απολυτα μιλαει για δυναμη ψυχης στα τραγουδια του
Printable View
παιδια εχω 2 angelina jolie γιατι πιστευω οτι ειναι ι πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο και εχει ειναι δυναμικη και νοτης σφακιανακης γιατι τα τραγουδια του με εκφραζουν απολυτα μιλαει για δυναμη ψυχης στα τραγουδια του
δεν υπαρχει καποιος καλιτεχνης που να σου αρεσουν τα τραγουδια του η οι ταινιες του ασς πουμε?
Zbigniew Preisner
τραγουδιστης ειναι?
συνθετης,ειχε γραψει τα κομματια για τη διπλη ζωη της βερονικ,απο κει μπορει να τον ξερεις.Quote:
Originally posted by tomasliak
τραγουδιστης ειναι?
κανενα τραγουδι γνωστο που εχει γραψει?
http://www.youtube.com/watch?v=KtrOA_7HdFs
απο τα αγαπημενα μου,εχει και αλλα εκει ...
πολλυ ωραια μουσικη.τελεια.
θα την κατεβασω απο torrent.
Φιλε σε εχω συμπαθησει παρα πολυ τωρα :)Quote:
Originally posted by kgana
ας πούμε μ\'αρέσει σαν ηθοποιός ο Johnny Depp κ όχι γιατί τον θεωρούν ωραίο αλλά σαν ηθοποιός κ στις ταινίες που έχει παίξει..
ή ένας τραγουδιστής που μου αρέσει να ακούω όταν είμαι κολλημένη με κάποιον είναι ο Καρράς(οκ κάποιοι γελάνε ή κοροΐδεύουν )αλλά δε ξέρω μ\'αρέσει να ακούω..
Μου αρεσουν υπερβολικα το μυστικο παραθυρο και η ενατη πυλη. Γενικα μου αρεσει πολυ αυτο το στυλακι που εχει ειδικα σε ταινιες θριλερ.
Για τον Βασιλη δεν λεω τιποτα
Υ.Γ. Τωρα ειδα οτι εισαι κοπελα αλλα δεν αλλαζω το ποστ μου :cool:
ποιος ειναι κοπελα ρε παιδια?
καρας ωραια φωνη μου αρεσε οταν τραγουδησε το \"μοναξια μου ολα με πυξ-λαξ.επισης ωραια συγροτημα