Καλησπέρα παιδιά σας έχει συμβεί να νιώθετε άγχος μια ανησυχία ένα πλακωμα στο στήθος μια δύσπνοια έτσι χωρίς λόγο; Που και που στα ξαφνικά; Τι είναι αυτό το πράγμα;
Printable View
Καλησπέρα παιδιά σας έχει συμβεί να νιώθετε άγχος μια ανησυχία ένα πλακωμα στο στήθος μια δύσπνοια έτσι χωρίς λόγο; Που και που στα ξαφνικά; Τι είναι αυτό το πράγμα;
Ουυυυυυ μη σου πω πως όλοι εδώ μέσα το έχουν νιώσει λίγο η πολύ. Το μόνο σίγουρο πως δεν είναι έτσι ξαφνικά... Κάτι υπάρχει μέσα σου και ξεσπάει το σώμα σου
Welcome to the club! !!!!
Οι περισσότεροι παλεύουμε με αυτό ,αρκεί να βρεις την πηγή και να το πολεμήσεις .
Παρα πολλές φορές μου έχει συμβεί και μου συμβαίνει ακόμα.. Χωρίς λόγο πάντως δεν είναι.. Το άγχος που μαζεύουμε μέσα μας, κάποια στιγμή θα ξεσπάσει.. Και δεν ξεσπάει το ίδιο σε όλους..
Εμένα μου προέρχεται από την κατάθλιψη που βίωσα και βιώνω μετά το θάνατο ενός πολύ αγαπημένου μου ανθρώπου.. αλλά πως ξεπερνιέται δεν ξέρω ο χρόνος δε βοηθάει και τόσο που λένε..
Το ίδιο βιωνω κ εγώ μεταβαπο απωλεια θέλει πολυ πολυ χρόνο μάλλον να φυγει αυτό το ψυχοπλακωμα π λένε!!
Παιδιά είναι κρίσεις πανικού αυτό το πράγμα; Επειδή το έχω ακούσει αρκετά μήπως παθαίνω κρίσεις πανικού;
Εδω λιγο πολυ όλοι τα ίδια νιώθουμε, παθαίνουμε.
Η διαδικασία ειναι στάνταρ:
- πρώτα στους γιατρούς (παθολ, καρδιο κτλ κτλ).
- μετά ψυχολόγο
- και προσωπική προσπάθεια
Πήγα σε ΩΡΛ για το βουητό στο αφτί που συνεχίζει ένα χρόνο τώρα και έκανε πάλι εξετάσεις μια χαρά η ακοή λέει είναι ψυχολογικό και μου έγραψε βιταμίνες β50 και μαγνήσιο.. που θα βοηθήσουν; Τις παίρνω εδώ και μια βδομάδα