Τρομερό άγχος κ ψυχοσωματικά
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 35 χρονών και βασανίζομαι εδώ και 4 χρόνια με κρίσεις πανικού και εμμονές! Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από χρονια ανεργίας βρήκα εν τελει δουλειά σε έναν όμιλο. Δεν πρόλαβα να το απολαύσω κ σε 6 μήνες (Ιούνιος 2016) από τότε που ξεκίνησα με καλοδέχτηκαν οι κρίσεις πανικού μαζί με εμμονή ( ότι είμαι δαιμονισμένος)! Νόμιζα πως ήμουν τρελός! Έχασα τα πάντα ! Η τότε κοπέλα
μου με σύστησε αμέσως σε ψυχολόγο! Πράγματι ηρέμησα από τις κρίσεις πανικού, η εμμονή τρυπάνι φυσικά κ μια από τις αιτίες ήταν η τότε σχέση μου όπως κατάλαβε από τα λεγόμενα ο ψυχολόγος μου! Χριστούγεννα του 2016 χώρισα κ ανακουφιστικα σαν να έφυγε ένας τόνος από το στήθος μου! Τι το θελα ; Ξεκίνησαν οι τύψεις οι οποίες μου το γύρισαν σε άλλη εμμονή (gay)! Αν είναι δυνατόν εγώ gay ,που τη γειτόνισα έβλεπα ημίγυμνη απέναντι και βάραγα παλμούς 200!με τις τυψεις δεν μπορούσα να με σκεφτώ με άλλη γυναίκα τότε. Έπειτα από 3 μήνες κατάθλιψης μετρίου βαθμού όπως διαγνώστηκα προσπάθησα κ έβγαινα έξω . Γνωρίζω μια μεγαλύτερη μου, ήμασταν μαζί για 3 μήνες αλλά οι τύψεις μου προκαλέσουν την τελευταία εμμονή κ δεν απολάμβανα τπτ! Γνωρίζω στη δουλειά μια νέα συνάδελφο που μόνο που την κοίταζα γαλήνευα μέσα μου! Κάνω σχέση μαζι της και είμαστε μαζί 2,5 χρονια ! Σ αυτά τα χρονια αντικαταστάθηκε η τελευταία εμμονή κ την θέση της την πήρε αμέσως στο αν τη θέλω την νεα μου σχέση ! Το άγχος μου, μου προκαλεί τέτοιο βάρος στο στήθος που αναγκάζομαι να είμαι σκυφτός όταν με πιάνει! Μια απίστευτη δυσφορία και αγωνία ! Κ όσες φορές της έχω πει να χωρίσουμε δε Νοιώθω καμία απολύτως ανακούφιση! Το ζητάω αρκετές φοράς ευελπιστώντας να νοιωσω το ίδιο όπως με την πρώην μου... Ο ψυχολόγος μου, μου λέει πως πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλά όσες φορές κ αν έχω προσπαθήσει χάνομαι και πεθαίνω στα ψυχοσωματικά!! Παρεπιπτόντως τα ψυχοσωματικά δεν μου έχουν φύγει ούτε μια μέρα σε αυτά τα 4 χρονια γολγοθά. Είμαι αντιπαραγωγικός σε όλα μου(δουλειά, μεταπτυχιακό, σχέση )! Καμία βοήθεια ρε παιδιά;