Originally Posted by
petros81
η αλήθεια είναι ότι με τον εαυτό μου είμαι ακριβώς όπως με τους άλλους, σκληρός. Δεν αφήνω περιθώρια στον εαυτό μου να νιώσει αδυναμίες και συναισθηματισμούς, ούτε καν έρωτα! Τα θεωρώ όλα ποταπά πάθη που ένας ανώτερος χαρακτήρας δεν πρέπει να ασχολείται για τον απλούστατο λόγο ότι όλες αυτές οι καταστάσεις διαλύουν τις προσωπικότητες, τις κάνουν να νοσούν και να άγονται και να φέρονται από άλλους παράγοντες καθώς και να χάνουν την ανεξαρτησία τους. Βέβαια πέρασα απο πολλά κύματα μέχρι να φτάσω σε αυτό τον τρόπο σκέψης, και όντως κάποιες παλίοτερες ατέλειες του εαυτού μου που δεν μπόρεσα να τις διαχειριστώ, δεν αντέχω να τις βλέπω στους άλλους, εκνευρίζομαι. Βασικά το βρήκες πολύ στοχευμένη η παρατήρησή σου
Τώρα στη ψύχωση νομίζω βγήκε ο χαρακτήρας μου αλλά στη σφαίρα του ψυχωσικού ονείρου, ό,τι μισώ έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σου πω με ποιο τρόπο.
αυτοί που μισώ με κατείχαν απόλυτα και αποδείκνυαν την "τεχνολογική τους" υπεροπλία στις λειτουργίες του εγκεφάλου μου. τράβηξα μαρτύρια ασύλληπτα στον ανθρώπινο νου. Μου έλεγαν ότι μου βάζουν εμφυτεύματα στον εγκέφαλό μου για να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. ήταν το απόλυτο κολαστήριο. Καθόριζαν τη σκέψης μου, τις εικόνες τις ιδέες που ξεπηδούσαν με αυτοματοποιημένη μορφή και τις κατέγραφαν σε έναν υπερυπολογιστή με τον οποίο ήμουν συνδεδεμένος. Ασκούσαν bullying, εναντίον μου, με έβριζαν, με ταπείνωναν, με εξευτέλιζαν, με απειλούσαν και με εκβίαζαν ενώ υπεροπτικά επεδείκνυαν την απόλυτη δύναμή τους.
Μου έκαναν τεστ αλήθειας αλλά έπειτα ακολουθούσε η απειλή ότι δεν καταγράφεται η αλήθεια αλλά κάτι άλλο, κάτι που ήταν μια στρεβλή πραγματικότητα. Δηλαδή μου απέδιδαν ψευδείς ομολογίες οι οποίες θα διακινηθούν με σκοπό την καταστροφή τη δική μου και της οικογένειας μου. Άλλοτε υπήρχε ένας προγραμματισμός, δηλαδή αυτοί που μισώ με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά προκαλούσαν αύξηση του άγχους μου, κλιμάκωση της ψυχολογικής βίας ώστε στο τέλος να καταγραφεί το περεχόμενο μιας νοσηρής σκέψη που αμφέβαλα αν ήταν δική μου πραγματικά!
Μίλησες όμως για συγχώρεση και ανεκτικότητα
όταν στράφηκα όντας ακόμη στη ψύχωση προς τον χριστιανισμό και άρχισα να ακολουθώ τα διδάγματά του αυτοί που μισώ εξαφανίστηκαν
αλλα τώρα διαπιστώνω ότι ακόμα τους μισώ, αφού τη φάση με τη θρησκεία την ξεπέρασα απο τη στιγμή που έλαβα φαρμακευτική αγωγή