Καλησπέρα.Ειμαι άνδρας 22 ετών.Τον Μάρτιο του 2018 συνέβη ένα γέγονος το οποίο σταδιακά με έριξε σε κατάθλιψη.Στην αρχή δεν είχα έντονα καταθλιπτικά συμπτώματα όμως τον Γενάρη του 19 εντάθηκαν και πιστεύοντας ότι έχω κατάθλιψη επισκεφθηκα ψυχολογο,από την οποία δεν έμεινα ικανοποιημένος και τον Μάιο του 19 επισκέφθηκα ψιχιατρι η οποία με διέγνωσε με ήπια καταθλιψη και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή.Τον Οκτώβριο του 2019 πήγα σε νέα ψυχολόγο με την οποία συνεχίζω ως τώρα όπου παράλληλα έχω μειώσει και τα λαντοζ που παιρνω.Παρατηρω όμως ότι κάποια συμπτώματα δεν υποχωρούν .Παρότι έχω σταματήσει να κλαίω ,και γενικά να μην έχω τα περισσότερα συμπτώματα της κατάθλιψης ,ακόμα έχω πάχος το οποίο δεν μπορώ να ξεφορτωθω (κοιλιακό λίπος αλλά και στο υπόλοιπο σώμα)το οποίο παρότι κάνω γυμναστική και διατροφή είναι σαν να μην έχουν αποτελέσματα και δεν χάνω κιλά.Σαν να χει μπλοκάρει ο μεταβολισμός μου .Και είμαι υπέρβαρος .Επίσης έχω ακόμα άγχος και αρκετή ένταση(ξυπνάω νύχτα ,και είμαι ταραγμένος)Σε μια πρόσφατη κουβέντα με την ψυχολόγο και την ψυχίατρο μου μου είπαν και οι δύο ότι τα επίπεδα κορτιζόλης ίσως είναι υψηλά .Η ψυχίατρος μου πε να κάνω διατροφή και αν δεν έχει αποτελεμα να πάω σε ενδοκρινολόγο για εξειδικευμένες εξετάσεις.Υπαρχει περίπτωση το πρόβλημα με τον μεταβολισμό και με το άγχος να σχετίζεται με υψηλά επίπεδα κορτιζόλης?γιατί έχω την εντύπωση ότι μπορεί και αυτή να ευθύνεται που νοιωθω ετσι,και αν ναι αντιμετωπίζεται φαρμακευτικά ?