Καλησπέρα. Νιώθω την ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου. Εδώ και μερικούς μήνες έχω αρχίσει και έχω πάρα πολλά νεύρα χωρίς λόγο! Με ενοχλούν όλα! Το πρωί μόλις ξυπνήσω θέλω μόνο να κατεβω στης θείας του αρραβωνιαστικου μου και νονά μου(εκεί καθόμαστε συνήθως) να πιω καφε και να κάνω τσιγάρο. Μόλις σηκωνομαι αρχίζω και βριζω πολύ άσχημα (που δεν είναι του χαρακτήρα μου καθόλου) πετάω ότι βρίσκω και τραβάω τα μαλλιά μου από τα νεύρα μου. Κάποιες φορές ο αρεαβωνιστικος μου μόλις ανοίξει το μάτι μου γυριζει να με πάρει μια αγκαλιά και εκνευριζομαι και φεύγω. Κάνω σαν τρελή. Τώρα εδώ και 2 εβδομάδες μου την σπάνε όλα! Βλέπω παιδιά που παίζουν και κάνουν φασαρία(λατρεύω τα παιδιά) και μου έρχεται να τα σπάσω στο ξύλο με εκνευρίζουν απισευτα και ντρέπομαι μόνο που το λέω. Δεν έχω όρεξη καθόλου να σηκωθώ από το κρεβάτι είμαι όλη μέρα σαν ζόμπι κοιμάμαι πολλές ώρες και ξυπνάω απόγευμα και ο αρεαβωνιστικος μου μου λέει συνέχεια πως έχέί καταλάβει ότι δεν τον αγαπάω πλέον επειδή τον δίώχνώ συνέχεια από το σπίτι για να μείνω μόνη μου δεν θέλω να μου μιλάω κάνεις και δεν θέλω να βλέπω κανέναν χωρίς να μου έχούν κάνει κάτι! Επίσης 2 εβδομάδες τώρα δεν τρώω καθόλου (πριν έτρωγα συνέχεια) έχει κλείσει το στομάχι μου δεν είμαι καλά