Originally Posted by
LiloCook
Γεία σου Γιωργο, αρχικά η φαση του ερωτα ποναει σε όλους, ποναει και όταν είσαι μεσα και όταν φευγεις απο αυτον.
Δεν πιστευω στην θεωρια ότι οι γυναικες πήραμε αυτό που θελαμε οποτε πλεον δεν μας κανει, θεωρω απλα οτι ζησαμε μια ωρα φαση και πλεον εσβησε.
Ηταν απόλυτα ερωτευμενη μαζί σου και το λενε και τα γεγονοτα όπως τα εξιστορείς. Είναι τιμιο που γυρισε και σου είπε τελος όταν πλεον δεν ενιωθε αυτα που ενιωθε, γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι περισσοτεροι ανθρωποι σε σχεση δεν ειναι σχεδον ποτε ειλικρινης. Τιμια αντιμετωπιση από εκείνη, σου εξηγει πλεον και τους λόγους όπως το λες.
Ξερεις ποσα ζευγαρια χωρίζουν από την μια μέρα στην αλλη; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, τα περισσότερα. Παντρεμενοι είναι και απλα μπαίνουν στο σπίτι και λενε θελω να χωρίσω δεν ειμαι ευτυχισμεν@.
Εκανα παααρα πολλα χρονια να καταλαβω πως όταν καποιος δεν με θελει, ΔΕΝ ΦΤΑιΕΙ. δεν φταιει που δεν του αρεσω, δεν φταιει που δεν ειναι ερωτευμενος πλεον, κανενας δεν υπογραφει συμβολαιο ότι όλα οσα νιωθω τωρα θα τα νιωθω και αυριο και μεθαυριο και παραμεθαυριο. Εαν την απενοχοποιησεις θα ηρεμησεις και εσυ.
Σε μια δουλεία που ήμουνα σε σαιζόν πριν χρόνια, κοιμόμουν με ενα φιλο μου κάθε μέρα στο ίδιο κρεββατι, τον ηθελα και με ηθελε δεν καναμε ποτε τιποτα και περιγραφαμε την φιλια μας σαν ότι καλυτερο μας είχε συμβεί, περναμε δωρα ο ενας τον αλλον, στηρίζαμε ο ενας τον αλλον στην δουλεία και γνωριζόμαστε μονο 4 μήνες. Η σαιζόν τελείωσε με μενα να κλαίω και εκείνος να με ηρεμεί . Με το που τελείωσε η σαιζόν και φυγαμε είχαμε μια μικρή επαφή μεταξυ μας λεω μας αυτός ελεγε τοοοσα λόγια πριν λίγες μερες. Αλλα καταλαβα πως δεν φταίει, ποτε δεν μου εταξε τίποτα, αυτα που ενιωθε τοτε ηταν αληθινα. Ο καιρός περασε και πλεον εγω δν ηθελα κουβεντα. Είμαστε δυο αγαπημενοι φίλοι που υπηρξαμε ερωτευμενοι για 4 μηνες. Και είναι όμορφο να το θυμαμαι, τα γελια μας και τις χαρες μας.
Κανε ρισταρτ και πες "ΟΛΑ ΚΑΛΑ", περασαμε ομορφα μαζί σε ευχαριστω ηρθε η ωρα να βρω εκεινη που δεν θα με αφησει απο την μερα στην αλλη.
Καλη σου τυχη!