Φοβία καρκίνου στο κεφαλι
Καλώς σας βρήκα
Σας γράφω ένα βράδυ πριν το ραντεβού μου με Νευρολογο. Λόγω κατάστασης έλεγα να το παλέψω και να μη πάω αλλά ίσως ο εγκλεισμός δε βοήθησε. Στη ζωή μου έχω πειστεί ότι έχω όγκο στο κεφάλι 4-5 φορές, αλλά και άλλες ασθένειες (πχ είχα γεμίσει μελανιές και θεώρησα ότι έχω λευχαιμία, κάποτε χοροπηδουσαν ολοι μου οι μύες και πίστευα ότι έχω Als)
Εδω και 2 μηνες ξεκίνησα να έχω κάτι ξαφνικές στιγμιαίες ζαλάδες, σαν να ανεβαίνει απότομα η πίεση μου. Επίσης ακούω τον σφυγμό στα αυτιά μου μόλις κάνω το παραμικρό που θα ανεβάσει τους παλμούς μου. Πριν κλείσουν τα μαγαζιά έτυχε να είμαι σε καφέ και να νιώσω τάση λιποθυμίας, με αποτέλεσμα να φυγω άρον άρον για σπιτι. Φυσικά με λιγο Google search όλα συνηγορούν σε αυτό που φοβάμαι. Φοβάμαι ότι θα με στείλει για μαγνητική και δεν θα αντέξω να ανοίξω να δω τα αποτελέσματα.
Μέσα σε αυτή τη φοβία έχω έντονη αποπροσωποποιηση, την οποία την έχω κατά διαστήματα από τα 16 μου. Δε πήρα ποτέ αντικαταθλιπτικα πάρα μόνο cipralex για ένα διάστημα πριν 4-5 χρόνια, τα οποία όταν σταμάτησα σταδιακά είχα πολλά brain zaps.
Πριν από Νευρολογο πήγα σε έναν ωρλ ευελπιστοντας να μου βρει κάτι που να δικαιολογεί την ζαλάδα, αλλά μετά από 40 λεπτά τεστ με κάμερες, μάσκες, νυσταγμους κτλ δε βρήκε τίποτα.
Ελπίζω να ακούσω κάτι όχι άσχημο αύριο από το Νευρολογο :/