ΣΤΡΕΣ, ΑΥΠΝΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και γω να αναφερθώ στο πρόβλημα μου. Αρχικά να αναφέρω οτι κατά την διάρκεια της παιδικής μου, εφηβικής μου αλλα μέχρι και τα 26 που ειχα τελείωσει το μεταπτυχιακό δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα (ημουν φουλ κοινωνικός, παρέες, ξενύχτια - βασικά ήμουν ενας ευτυχισμένος άνθρωπος)
Γύρω στα 26, έπιασα ουσιαστικά την πρώτη μου δουλεία στο αντικείμενο μου το οποιο και μου αρεσε/αρεσει.. εκεί είχα μια μάνατζερ που με έτρεχε συνεχώς..κάνε εκείνο..κάνε αυτό..τελείωσε αυτό μέχρι τότε.. και ξαφνικά μέσα στους επόμενους μήνες ο οργανισμός μου ξέσπασε και ενα βράδυ δεν μπόρεσα να κλέισω μάτι..η χτύποι της καρδιάς μου είχαν φτάσει στο φουλ.. εντάξει λεώ δεν κοιμήθηκες ένα βράδυ..δεν έγινε και τπτ.. και το επόμενο βράδυ πάλι το ίδιο...και να πηγαίνω σέρι στην δουλειά.. την τρίτη μέρα δεν άντεξα να το πάω σερί και ζήτησα άδεια και πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν μια ηρεμιστική ένεση να κοιμηθώ.. να αναφέρω οτι ημουν μακριά από το σπίτι μου..χωρίς φίλους και βίωνα μόνος μου την κατάσταση.. Πήγα σε έναν νευρόλογο και μου είπε οτι η δουλεία σου χει δημιουργήσει πρόβλημα..και πρέπει να κάνεις φίλους..να βγαίνεις.. να ξεσκάς... και μου χορήγησε το Tranxene μαζι με το Remeron. Και πράγματι ο ύπνος μου άρχισε να επανερχόταν και έδειχνα να το ξεπερνάω..
Περίπου 1.5 χρόνο μετά έχασα τον Πατέρα μου ύστερα από πολύμηνη μάχη... ο οργανισμός μου δεν άντεξε αυτή την στρεσογόνα κατάσταση και το πρόβλημα επανήλθε (αλλαξα και δουλειά). Ξαναπηγα στον νευρολόγο και μου ξαναέδωσε την ίδια συντάγη.. και ξανα βρήκα τον ύπνο μου και την ενέργεια μου. Και όλα πήγαιναν ρολόι..
Εδώ και 2 μήνες τώρα (πλέον στα 30) συγκατοικώ με την κοπέλα μου... και νιώθω οτι δεν χορταίνω ύπνο.. βασικά κοιμάμαι αλλά δεν ξεκουράζομαι καθόλου... δεν ξέρω τι φταίει... ισως το γεγονός οτι πλεον δεν κοιμαμαι μονος? Και οτι μοιραζομαι ενα κρεβατι.. ισως φταει η κατασταση με την καραντινα? Πραγματικά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναπάω στον γιατρό.. Η κοπέλα μου εννοέιται γνωρίζει για το ιστορικό μου και το βίωσε μαζί μου... και όταν δεν μέναμε μαζί ήταν αρκετές οι φορές που όταν πέφταμε για ύπνο δεν κοιμόμουν..:( Έχω ένα κουτί Trittico που είναι χωρίς συνταγή γιατρού.. άμα το πάρω συνεχόμενα λέτε να βοηθήσει;;;; Ας πουμε το Tranxene με είχε βοηθήσει πάρα πολύ.. οτι άλλο από φυτικά βότανα και συμπληρώματα που έχω δοκιμάσει δεν πολυβοηθάνε...
Αυτά από μένα.. μου έχουν έρθει όλα μαζεμένα και δεν περίμενα οτι το άχγος και το στρες θα είχαν τέτοια επηρροή...