Originally Posted by
sophia4879
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο forum οπότε θα προσπαθήσω να το πάρω λίγο από την αρχή.
Είμαι 22 χρόνων και αν δν κάνω λάθος από τον Νοέμβριο ήταν η πρώτη κρίση πανικού που με έπιασε κ από εκεί ξεκίνησε το βάσανο. Πιο πριν τυραννιομουν και ακόμα τυραννιεμαι με αρρωστοφοβια Νμζω και λόγω των σπουδών μου ( νοσηλευτικη) καθώς και ότι καινούριο μαθαίνω από ασθένεια Νμζω Πώς το έχω η θα το πάθω, πολλ2ς φορές και αυτά που διαβάζω μετά από λίγο μου βγαίνουν σε ψυχοσωματικο. Από τον Νοέμβριο και μετά ήταν π μου ανακοίνωσε το αγόρι μ ότι θα πρέπει να φύγει Γερμανία λόγω δουλειάς καθώς Ελλάδα δν γινόταν άλλο. Ωστόσο μέχρι και σήμερα αν και εδώ και 2 μήνες σε απόσταση είμαστε καλά. Από τότε ξεκίνησα να έχω κάθε μέρα άγχος , ταχυπαλμίες, πόνος σαν τσιμπηματακια στη καρδιά, βάρος στο θώρακα, δύσπνοια, εφίδρωση, ζάλη και όλα τα σχετικά.. είχα επισκεφτεί ψυχολόγο αλλά δυστυχώς δν είδα κάποια δουλειά και τρ έγινε αυτό με τον κορονοιο οπότε δν πηγαίνω... έχω μονίμως το αίσθημα το θανάτου. Δλδ στο μυαλό μ τριγυρνάει συνέχεια οι ανησυχίες ότι μπορεί να πεθάνω και ότι μπορεί να σταματήσει η καρδιά μ και να πάθω ανακοπή η εγκεφαλικό κτλπ...κάποιες μέρες είμαι εντάξει και το ξεπερνάω ενώ κάποιες άλλες από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι που θα κοιμηθώ σκέφτομαι μονίμως αυτό. Να αναφέρω ότι μετά το καλοκαίρι έχω πάει ήδη 2 φορές σε νοσοκομείο μ έκαναν εξετάσεις αίματος ακτινογραφία και καρδιογράφημα μέχρι και εξέταση για τροπονινη και όλα ήταν τέλεια. Τον Ιανουάριο έβαλα και hotler Ρυθμού και επίσης όλα ήταν εντάξει απλά είχα κάποιες κλασσικές ταχυολαμιες. Να αναφέρω επίσης ότι έχω φύσημα αλλά δν είναι ανησυχητικό με έχει πει η καρδιολόγος. Τέλος πριν περίπου 1 μήνα έκανα μαγνητική στη σπονδυλική Γτ υπέφερα με τη μέση μ και μου βρήκαν ότι έχω δύο κεντρικές κήλες 05 και Ι1 οπότε και αυτό μου δημιούργησε επιπλέον άγχος καθώς μ προκαλεί πολλές φορές πόνο στον αυχένα και νιώθω το κεφάλι μ περίεργα και μετά σκέφτομαι ότι θα πάθω εγκεφαλικό.
Ελπίζω να τα περιέγραψα όσο καλύτερα γινόταν και συγγνώμη για το σεντόνι...