Η ζωή μου όπως την αντιλαμβάνομαι
Ανοίγω νέο θέμα γιατί το πρώτο πήρε άσχημη προέκταση. Θέλω να εστιασω στο πως αντιμετώπιζω τη ζωή μου. Ανέφερα τη σχέση μου με τους γονείς μου δεν έχει αλλάξει κι ιδιαίτερα από τα όσα ανέφερα. Σχετικά με το τώρα.. Εγώ νιώθω συνεχώς πως δεν βρισκω κάτι που να με γεμίζει να μου δώσει κίνητρο και ενέργεια έχω δοκιμάσει διαφορά να κάνω γυμναστική να κάνω διατροφή για να χάσω βάρος να ασχοληθώ με άλλα πράγματα αλλά πάντα τα παραταω και χάνω το ενδιαφέρον μου. Νιώθω μια αβιαροτητα και έλλειψη ενδιαφέροντος γι αυτό και αναζητώ νέο συντροφο και περιπέτειες για να ξυπνήσω κάπως γιατί είναι σαν να έπεσα σε λήθαργο. Θέλω να γυρίσω στις παλιές μου συνήθειες οι οποίες πλέον δεν με γεμιζουν όπως παλιά. Γενικά νιώθω πλήξη η οποία πολλές φορές μ έχει οδηγήσει σε κρίση πανικού. Θέλω να αρχίσω να βάζω στόχους μικρούς αλλά δεν έχω τη δύναμη και το πείσμα και τα παραταω. Ψάχνω να βρω πραγματικά τι είναι αυτό που μου λείπει γιατί νιώθω ανολοκλήρωτη κενή νιώθω πως κάτι μου λείπει αλλά δεν ξέρω τι. Ψάχνω τρόπους να τα βρω με τον εαυτό μου και τότε πιστεύω θα αλλάξουν όλα ο τρόπος που βλέπω κι αντιμετώπιζω τη ζωή. Ξέρω πως ο κόσμος έτσι είναι και δεν αλλάζει εγώ πρεπει να αλλάξω οπτική γωνία αλλά πως το πετυχαίνω αυτό άραγε. Κάποτε το ειχα καταφέρει όμως αλλά τότε ψυχικά ήμουν πιο δυνατή και επίσης δεν είχα τις φοβίες που έχω τώρα. Θέλω συνεχώς οι άλλοι να με διαβεβαιωνουν πως είμαι καλά κι έτσι αποκτώ εξάρτηση από αυτούς. Θέλω να βρω τον τρόπο εγώ ή ίδια να εμψυχωνω και να καθησυχαζω τον εαυτό μου με λίγα λόγια να αρχίσω να με πιστεύω.