Originally Posted by
Georgek81
Καλησπέρα σε όλους.απο την μεγάλη Παρασκευή που ξυπνήσα παρατήρησα πως είχα λιγότερη ροή ούρων το πρωί.αγχωθηκα και πλακωθηκα στα νερά.πηγαινα τουαλέτα 7-8 φορές με κανονική ροή ούρων χωρίς διακοπή.απο εκείνο το βράδυ όμως δεν έχω κοιμηθεί ξανά το βράδυ συνεχόμενα.ξυπναω συνεχώς κάθε δύο ώρες να δω αν θέλω να ουρησω.μου έχει γίνε εμμονή.πηγα στον πρώτο ουρολόγο φίλο του πατέρα μου την τρίτη του Πάσχα.αφου του εξήγησα τι νοιωθω μου έκανε υπερηχο νεφρά-κυστη-προστατη και μου είπε δεν έχεις κάτι δεν χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις.ομως τα συμπτώματα παρέμειναν.εκανα γενική αίματος και είχα ανεβασμένα λίγο τα λευκά.φλεγμονη που λένε είναι και κάνω και γενικη ούρων και καλλιέργεια καθώς και εξετάσεις για σαγχαρο και για σαγχαρωδη διαβήτη.ολα αρνητικά.η καλλιέργεια ούρων στείρα.παω και σε άλλο ουρολόγο και μου λέει πως έχω χρόνια προστατίτιδα και μου γράφει υπερήχους νεφρων-κυστης-οσχεων-προστατη.και μου δίνει αντιβίωση και χάπια για τον προστάτη λέγοντας πως φοβάται το μικρόβιο επειδή είχα μια ενοχλήση αριστερά μην ανέβει στα νεφρά.
Πάω στο ιατρικό Αθηνών να κάνω τις εξετάσεις και εκεί τις κάνω και όλα καθαρά.δεν έχεις προστατίτιδα μου λέει και ο τρίτος ουρολόγος.γιατι παίρνεις αντιβίωση?μόνο νερό μου λέει 3 λίτρα.
Η ψυχολογία μου είναι μηδέν.δεν κοιμάμαι,δεν τρώω καλά και εδώ έχω και ένα μυϊκό σπαστό στο αριστερό κομμάτι του πλευρού μόνο όταν είμαι ξαπλωμένος.
Να πάω σε νευρολόγο μου είπαν σε ψυχιατρο ένα σωρό.
Έχω τρομερό άγχος!
Καμία γνώμη τι να κάνω?