Originally Posted by
Remedy
εγω παλι, νομιζω οτι αυτο που περιγραφεις λεγεται "κουτσομπολης".
εχω γνωρισει και ανδρες και γυναικες. περισσοτερο γυναικες. εχω γνωρισει γυναικα που αυτη η δραστηριοτητα ηταν η ζωη της ολη. το εκανε και επαγγελματικα. για τοση αρρωστια μιλαμε.. πηγαινε απο το ενα πηγαδακι στο αλλο, ρωτουσε και εδινε πληροφοριες. σε σημειο αρρωστημενο. ανυποφορα φλυαρη δε. οσο ηταν ξυπνια επρεπε να μιλαει (συνηθως κουτσομπολευοντας καποιους). εννοειται οτι ειχε χαλασει τις περισσοτερες σχεσεις της γιατι δεν ενεπνεε καμια εμπιστοσυνη και οι σοβαροι ανθρωποι καποια στιγμη την απομακρυναν απο το περιβαλλον τους. ετσι ξεμενε παντα με λαικες σαβουροπαρεες (νυχια, μαλλια, αμορφωσια και κουτσομπολιο).
καλως η κακως, οταν καποιος ειναι κουτσομπολης, μιλαει πολυ. περισσοτερο απ οσο πρεπει. κι οταν μιλας περισσοτερο απ οσο πρεπει, λες και πολλα που δεν πρεπει. και μετα δεν σου μιλανε ..
επισης, δεν γινεται μονο να ακουει, μεταφερει κι ο ιδιος πληροφοριες, ωστε να τον εμπιστευθουν και να του πουν κι οι αλλοι τις δικες τους.
και οταν καποιος μιλαει πολυ για θεματα αλλων, μεταφεροντας κι ακουγοντας πληροφοριες για τα προσωπικα τους, αναγκαστικα θα μπλεξει και σε παρεξηγησεις, γιατι αυτα μαθαινονται (οτι καποιος σε συζηταει) κι ετσι καποιοι θα τον χαρακτηρισουν, θα τον αποφευγουν, θα τον κανουν περα, κλπ.
εσυ αποφασιζεις αν θα συνεχισεις το σπορ, η θα αλλαξεις ενδιαφεροντα..
υ.γ. ειναι πολυ διαφορετικο να αποκαλυπτεις καλοκαγαθα οπως λες, δικες σου πληροφοριες κι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να αποκαλυπτεις πληροφοριες αλλων. καμια σχεση..