Γιατί το μυαλό μιμείται όλες τις ασθενείες;
Καλησπέρα παιδιά είναι τρομερή η ικανότητα του μυαλού να σε κάνει να πιστευεις οτι σκέφτεται.. Τόσο καιρό φοβόμουν για την καρδιά πάθαινα ταχυκαρδιες, ορθοστατικη, έκτακτες, φτερουγισματα, όταν σταματησα να φοβάμαι εξαφανιστηκαν δια μαγείας πλέον έχω ξεχάσει ότι έχω και καρδιά! Μετά με το στομάχι πίστευα ότι έχω αχαλασια η καρκίνο οισοφάγου δεν μπορούσα να καταπιώ, πάθαινα καούρες, ανέβαινε το φαγητό επανω με πειραζαν τα πάντα, μετά είπα δε με νοιάζει ότι κι αν έχω θα φανεί έτσι εξαφανιστηκαν όλα τώρα δεν μ ενοχλεί τίποτα και αυτό το μόνιμο μου έχω κολλημένο στο λαιμό κατάλαβα ότι είναι από τι μύτη και δνε με ενοχλεί πια τρώω τα πάντα και πίνω ξανά καφέ,οταν φοβόμουν για σκπ ένιωθα τσιμπήματα και μουδιάσματα στα άκρα, μετά φοβόμουν για εγκεφαλικό μουδιαζει το προσωπο μου και είχα πονοκέφαλο κάθε μέρα, όταν φοβόμουν για όγκο επίσης παρόμοια συμπτώματα, τώρα φοβάμαι για διπολική και ψύχωση και νομίζω ότι θα με πιάσει καχυποψία για τους γείτονες ότι με παρακολουθούν και τέτοια τα έχει η γιαγιά μου αυτά κι από ότι βλέπω κι η μάνα μου κατά κει πάει έχει εμμονες με τους γείτονες τους παρακολουθεί κ νομίζει ότι κάνουν τα κάνουν επίτηδες για εμάς.. Εγώ προσπαθώ να αποστασιοποιουμαι από όλη αυτή την παράνοια και καχυποψία γτ πάντα μου φαινόταν παράλογη εμμονη και όσο μου πιπίλιζουν το μυαλό φοβάμαι μην το πιστέψω κι εγώ στο τέλος, και τώρα επειδή απομονωνομαι και είμαι καταθλιπτική αυτές τις μέρες νομίζω ότι θα πάθω ψύχωση.. Ειλικρινά πρεπει να βρω κάτι άλλο να απασχολήσω το μυαλό μου όσο πιο γρήγορα γίνεται.. Η ψυχολόγος λέει να ασχοληθώ με το μακιγιάζ όπως παλιά εκανα βιντεακια στο YouTube και διάφορα τέτοια.. Από τότε που έγραψα πως κάνω παρορμητικά πράγματα πιστεύω ότι έχω ψύχωση η διπολική καλά η διπολική είναι λίγο άκυρη γιατί δεν εχω ποτέ αίσθημα ευφορίας η ενέργειας αλλά χτες που είχα ενέργεια κ διάθεση για λίγη ώρα νόμιζα ότι παθαίνω μανία.. Δηλαδή πραγματικα τι είναι χειρότερο να νομίζεις ότι είσαι σωματικά η ψυχικά άρρωστος; αφού κάθομαι κ σκέφτομαι μήπως μου μπουν ιδέες καταδίωξης από τους άλλους η μην χάσω τον έλεγχο και σκοτώσω κανέναν η κάνω κάτι τέτοιο.... Πφφφ