Originally Posted by
ariana
Όπως έχω ξαναπεί δίνω πανελλήνιες για δεύτερη φορά γιατί πέρσι έχασα την σχολή μου για λίγα μορια.Εχω διαβάσει πάρα πολύ,στο φροντιστήριο γράφω σε όλα πάρα πολύ καλά,Παρ όλα αυτά έχω άγχος ίσως και πολύ περισσότερο από πέρσι.Αυτη η χρονιά ήταν γενικά μια πολύ δύσκολη χρονιά γιατί δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι δεν πέρασα πέρσι εκεί που ήθελα και παίζει να πέρασα μια μορφή κατάθλιψης.Χθες λοιπόν έγραφα το δεύτερο μου μάθημα ,για το οποίο είχα προετοιμαστεί για 18, και έπαθα κάτι που δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ,ούτε πέρσι ούτε στο σχολείο,ούτε ποτε.Εγραφα ότι να ναι ακόμη και πράγματα που ήξερα τα έκανα λάθος,δεν ξέρω πραγματικά τι έπαθα.Ετσι απογοητεύτηκα πάρα πολύ από χθες είμαι πολύ χάλια,δεν τρώω,δεν κοιμάμαι καλά,μου έχουν στείλει 100 μυνήματα από το φροντιστήριο για το πώς έγραψα και φυσικά δεν έχω απάντησει σε κανένα,και δεν θέλω καν να πάω να γράψω τα επόμενα μαθηματα.Ειμαι πραγματικά χάλια.Οι γονείς μου αν και δεν το περίμενα με στηρίζουν πολύ,μου λένε να κάνω ότι θέλω αρκεί να είμαι καλά στην υγεία μου.Ειμαι πολύ χάλια,έχω συνέχεια δύσπνοια,κλαίω συνεχεια,δεν τρώω,δεν μπορώ να κοιμηθω,δεν μπορώ καν να διαβάσω για τα επόμενα μαθήματα.Εστειλα στον ψυχολόγο μου χθες εξηγώντας την κατασταση(ποτέ δεν του έχω ξαναστείλει μύνημα εκτός συνεδρίων παρόλο που μου έχει πει αν δεν είμαι καλά να τον παίρνω) ότι είμαι χάλια και του ζήτησα να κάνουμε μια συνεδρία και απλά μου απάντησε πως δεν έχει συνεδρία.Δεν ξέρω τι να κανω μέχρι και ηρεμιστικά σκέφτομαι να πάρω για να μπορέσω λίγο να κοιμηθώ.