Καλησπέρα
Έχω μια σχέση 4 χρόνια τώρα.η σχέση μας ξεκίνησε κάπως περίεργα και πιο ελεύθερα και κατέληξε χωρίς να το καταλάβουμε και οι δύο σε κάτι δυνατό,δεθηκαμε πολύ συναισθηματικά.Περναμε καλά μαζί, ταιριάζουμε σαν άνθρωποι και συνεννοούμαστε.Του αρέσε να βγαίνει να πίνει και να γλενταει με τους φίλους του συχνά πυκνά,αυτή ήταν η ζωή του κ την είχα αποδεχτει.μεχρι το πέρασμα του πρώτου χρόνου όπου έμαθα από γνωστούς ότι συνεβει κάτι με μια άλλη κοπέλα ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένος γεγονός που το συγχώρεσα γρήγορα και πήγα παρακάτω χωρίς να δώσω χρόνο στον εαυτό μου και να τον κάνω να καταλάβει το μέγεθος του λάθους του,λάθος μου!.παρολα αυτά η σχέση μας με τον καιρό και πολλά σκαμπανεβάσματα ήρθε στα κανονικά της μέχρι σήμερα.Ενα βράδυ χωρίς συγκεκριμένο λόγο έψαξα το κινητό του κάτι που είχα να κάνω χρόνια και βρήκα ότι πριν δύο χρόνια έγινε πάλι κάτι με μια άλλη κοπέλα αυτή τη φορά.μετα από αυτό θύμωσα κ αποφάσισα να χωρίσω.ομως μετά από μια βδομάδα που δεν μιλήσαμε καθόλου βρεθηκαμε κ μου είπε αυτά που περιμένα να ακούσω 4 χρόνια την πιο λάθος στιγμή.Οτι νόμισε ότι είναι μικρός και θέλει να ζήσει κ αλλα,αλλά τελικά θέλει μόνο εμένα και ότι αυτο συνεπάγεται τέλος τα τρελά ξενύχτια κ τα πιωματα και θέλει να σοβαρεψουμε τη σχέση μας γιατί συνειδητοποιήσε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής τού και τον γεμίζει αυτό που έχουμε.
Να προσθέσω ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνει σπάνια με τους φίλους του από επιλογή του και δεν έχουμε ουσιαστικά πρόβληματα.δεν ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ και να πιστέψω αυτά που λέει και αν αξίζει όντως μια ευκαιρία ακόμα.ισως να φταίω και εγώ εν μέρει που δεν του έβαλα ποτέ όρια.
Μεγάλο μπέρδεμα!