Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως?
Γνωρίζω ένα παιδί αρκετά χρόνια.
Όταν τον γνώρισα είχε σχέση , ψιλοφλερταραμε λιγάκι αλλά ως εκεί.
Μετά από κάποιο καιρό χώρισε πολύ άσχημα με την τύπισσα (τον απατησε) και από τότε ( 5 χρόνια) μάλλον δεν έχει κάνει τίποτα με καμία.
Πριν 2 χρόνια είχα κάνει κάποιες κινήσεις να τον πλησιάσω, αγγίγματα κλπ και ενώ δεχόταν (κάποιες φορές κα***νε κιόλας) δεν το συνέχισε. Έτσι κι εγώ δεν κάθισα να χάσω τον χρόνο μου και έκανα κάτι με άλλον. Μόλις το έμαθε τσατιστηκε μαζί μου , αργούσε να μου απαντάει σε μηνύματα, με απέφευγε , και οπότε βρισκόμασταν έλεγε για ψεύτικες καταστάσεις με γκόμενες ( φαινόταν ότι έλεγε ψέματα γιατί αλλιώς τα έλεγε τη μία φορά και αλλιώς την άλλη).
Είπε ότι έκανε και σχέση με μια κοπέλα για 2 μήνες. Αλλά σε μια έξοδο που ήταν και μια φίλη του μαζί αποδείχθηκε ότι με την κοπέλα που δήθεν είχε σχέση απλώς έβγαιναν. Και έχει πει και ψέματα για φίλες φίλων του ότι κατι παίζει, που επίσης αποδείχθηκαν.
Αφού τα έμαθα αυτά και έγινε ρεζίλι , το κατάλαβε και για καιρό "κρυβόταν" . Όταν ξαναρχισαμε επαφές φαινόταν όντως πιο σοβαρός και δεν ξαναειπε τετοιες ιστοριες.
Τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να μιλάμε πάλι και μου στέλνει και φωτό του κι εγώ δικές μου. ( Όχι με εσώρουχα και τέτοια εννοείται. Σκέφτομαι όμως μήπως του στείλω καμία με μαγιό)
Του έχω μίλησει για τους τύπους που βγήκα (κρύβοντας όμως ότι έχω κάνει και προκαταρκτικά) και έχω πει όσα παράπονα έκανα κι εδώ στο φόρουμ για την πλειοψηφία των αντρών σήμερα. Μου είπε οι έχω απόλυτο δίκιο κι ότι ο ίδιος δεν θα φερόταν ποτέ έτσι σε μια κοπέλα.
Αυτός βέβαια είναι υπερβολικά ντροπαλός και το εχει πει κιόλας ότι μόνο δύο φορές έχει φλερτάρει και για να το κάνει αυτό θέλει να είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι τον γουστάρει η άλλη.
Μου είπε ότι μάλλον εγώ βγάζω κάτι σεξουαλικό στους άντρες και μου φέρονται έτσι και του λέω " εσύ τότε γιατί δεν μου την έχεις πέσει αν είμαι σεξουαλική"
Λέει " εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ντρέπομαι πολύ να την πέσω"
Άρχισα να του λέω ότι εγώ κάποιον σαν εσένα θέλω, όχι αυτούς που την πέφτουν ατσαλα. Άρχισα να τους θάβω για να τον κάνω να αισθανθεί πως υπερτερεί (που έτσι είναι) και να πάρει θάρρος.
Ο ίδιος βέβαια μου έχει πει αρκετές φορές ότι θέλει μια κοπέλα δίπλα του αυτό τον καιρό.
Εμένα μου αρέσει για σχέση γιατί είναι σοβαρό παιδι και εμφανισιμος σύμφωνα με το γούστο μου. Περνάω καλά οπότε συναντιέμαι μαζί του.
Φοβάμαι όμως την απόρριψη, δεν θα την αντέξω. Ειδικά από κάποιον που καίγεται για κοπέλα. Δεν με νοιάζει τόσο να θέλει εμένα συγκεκριμένα, αρκεί να θέλει να είμαστε μαζί και να περνάμε καλά , χωρίς να με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας όπως όλοι οι άλλοι οι γελοίοι που βγήκα.
Εσείς στη θέση μου θα κάνατε κίνηση; Κι αν ναι, πως;
Ο ίδιος το εχει δηλώσει εκατό φορές πως δεν κάνει κίνηση και πως αν κάποια ενδιαφέρεται πρεπει να το δείξει εκείνη αν ο άλλος είναι ντροπαλός.