Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας!
Λοιπόν θέλω την γνώμη σας στο εξής θεματάκι...
Με τον συντροφό μου διαφωνώ πολλές φορές για το ίδιο σχεδόν θέμα,και μια απο αυτές τις φορές ήταν και χθές όταν
μου είπε πάλι πως μίλησε με την αδελφή του γείτονα (και αυτό το είχα συζητήσει με τον σύντροφο μου προ ημερών διότι ο αδελφος
της κάποιες νύχτες μας ενοχλεί βάζει μουσική αργα την νύχτα η κάνει δουλειές και ακούγεται με αποτέλεσμα να μας ξυπνάει)
κάτι που είχα πεί εγώ πως θα πάω να τις μιλήσω της αδελφής του. Με ενόχλησε που πήγε ο σύντροφος μου και τις μίλησε αγνοώντας για ακόμη 1 φορά εμένα. Μην μου πείτε ότι ζηλεύω,δεν παίζει τέτοιο θέμα, ο κύριος λόγος που με ενοχλεί είναι γιατί όταν η αδελφή του με συναντά στο δρόμο κάνει πως δεν με βλέπει η το παίζει αδιάφορη.
Επειτα τώρα τελευταία έχει αναλάβει να μας φέρνει και στην πόρτα μας τα γράμματα του ταχυδρόμου
κάτι που επίσης με ενοχλεί και δεν τις είπε κάνει να το κάνει πήρε πρωτοβουλία απο μόνη της.???
Οταν λοιπόν το συζητώ το κάνω θέμα του συντρόφου μου (και στο παρελθόν) η γελάει η νευριάζει η με ειρωνεύεται λέγοντας μου ''χαχα η απατημένη'' και σιγά πως κάνεις έτσι εσύ μου είπες να τις μιλήσω!!!
Πιθανόν επείδη νομίζει η θέλει να νομίζει πως εγώ ζηλεύω προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα λέγοντας
μου "εντάξει μην μου ξαναπείς τίποτα για αυτούς" "δεν θα ξαναμιλήσω" κάτι που φυσικά δεν το πιστεύω
είναι σαν να μου λέει θα μιλάω και δεν θα το ξέρεις.
Επίσης με ενόχλησε πριν καιρό όταν ο σύντροφος μου το έπαιξε "προστάτης" καθώς του ζητήθηκε απο την
αδελφή και την μεγάλη σε ηλικία μητέρα του γείτονα να προσπαθήσει να συνετήσει τον αδελφό γειτονά μας
επειδή έχει μπλέξει με μια κοπέλα και του τρώει χρήματα. Η δική μου άποψη ήταν να μην ανακατευτούμε δεν μας πέφτει λόγος. Ο σύντροφός μου όμως έκανε αυτό που του υπαγόρευσαν η αδελφή και η μάνα του γείτονα
με αποτέλεσμα να έχω σπαστεί, νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεννοηθώ και το να με αγνοεί με οδηγεί στην αποξένωση της σχέσης.
Αν είμαι υπερβολική η κάπου λάθος ο τρόπος αντιμετώπισης του όλου θέματος παρακαλώ να μου το πείτε.